Ανακοίνωση υποψηφιότητας ως δημοτικού συμβούλου του δάσκαλου Γιώργου Ζέλιου

0

Ο δάσκαλος Γιώργος Ζέλιος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης με το συνδυασμό «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» του νυν δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου.

Η Ανακοίνωση της υποψηφιότητας
«Φίλες και φίλοι, 
Θεωρώντας την τοπική αυτοδιοίκηση βασικό πυλώνα δημοκρατίας, πεδίο συμμετοχικότητας αλλά και υπόθεση προσφοράς, συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» του Γιάννη Κωνσταντάτου με σκοπό να στηρίξω με πάθος, εντιμότητα και αξιοπρέπεια τα συμφέροντα της τοπικής κοινωνίας.
Στόχος μου είναι να συνεισφέρω στη δημιουργία και διασφάλιση των συνθηκών για μια πόλη με αειφόρο σχεδίαση, σύμφωνη με τις αρχές της κοινωνικής, οικονομικής και οικολογικής βιωσιμότητας.
Στο συνδυασμό μας παλεύουμε συλλογικά, έχοντας ως όραμα την αναγέννηση του Δήμου και της ευρύτερης περιοχής μέσα από τα 26 μεγάλα έργα που εμπεριέχονται στους Προγραμματικούς Άξονες 2019-2023 της «ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΛΗΣ».
Φέρνοντας στο νου τα λόγια του Ν. Καζαντζάκη «…μόνο το έργο μπορεί να χορτάσει την ψυχή και να σώσει τον κόσμο», ζητώ τη στήριξή σας ώστε η «ΕΝΩΜΕΝΗ ΠΟΛΗ» και ο Γιάννης Κωνσταντάτος, να εξακολουθήσουν, να οδηγούν την πόλη με ασφάλεια, συνέπεια και σταθερότητα στο αύριο που της αξίζει.
Με εκτίμηση 
Γιώργος Ζέλιος 
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος 

Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης»

Ποιος είναι ο Γιώργος Ζέλιος
Ο Γιώργος Ζέλιος γεννήθηκε στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας. Σπούδασε δάσκαλος και στη συνέχεια μετεκπαιδεύτηκε στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης, στην Ειδική Αγωγή και υπηρετεί ως Διευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Ελληνικού.
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού Διπλώματος Ειδίκευσης στην Κοινωνική Ψυχιατρική, Κύκλος επαγγελμάτων Ψυχικής Υγείας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Είναι μέλος της Σχολικής Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης.
Είναι Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αλίμου Αργυρούπολης Ελληνικού και αντιπρόσωπος στη Γενική Συνέλευση της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΔΟΕ)

Share.

Comments are closed.