Και η Κουντουρά έχει συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο

0

Χθες ο Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, όχι μόνο συναντήθηκε με τον Αμβρόσιο αλλά το δημοσίευσε κιόλας στα social media.
Ωστόσο, ο κ. Κουρουμπλής δεν είναι ο μόνος υποψήφιος ευρωβουλευτής και πρώην υπουργός της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που έχει συναντηθεί με τον Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιο. Mε τον Αμβρόσιο έχει συναντηθεί και η Έλενα Κουντουρά. Μάλιστα υπάρχει φωτογραφία τους στην επίσημη ιστοσελίδα του υπουργείου στην οποία χαμογελά και του κρατά το χέρι. Η κ. Κουντουρά, η οποία πλέον ανήκει στο ΣΥΡΙΖΑ που θέλει να πατάξει την ακροδεξιά στην Ευρώπη, φωτογραφιζόταν κι εκείνη με τον ίδιο άνθρωπο που το περσινό καλοκαίρι για την τραγωδία στο Μάτι με τους 100 νεκρούς είχε πει ότι φταίει ο άθεος πρωθυπουργός μας Αλέξης Τσίπρας!
Ο κ. Κουρουμπλής όταν κλήθηκε να λογοδοτήσει γι’ αυτή του την φωτογραφία απάντησε ότι η δημοκρατία είναι ανεκτικήΣτο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έχουν μπερδέψει τα όρια της Δημοκρατίας, της ανοχής και της Χρυσής Αυγής.

Πότε και γιατί συναντήθηκε η Έλενα Κουντουρά με τον Αμβρόσιο
Η κ. Κουντουρά, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε συναντηθεί τουλάχιστον δύο φορές με τον μητροπολίτη το Μάιο του 2016 και τον Ιούλιο του 2017 ως υπουργός Τουρισμού. Την πρώτη φορά η συνάντηση αφορούσε την τουριστική ανάπτυξη της Αιγιαλείας, ενώ η δεύτερη συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της αποκατάστασης του Ιερού Ναού της Θεοτόκου στο Αίγιο που αντιμετωπίζει προβλήματα λόγω του σεισμού του 1995.

Η αντίδραση Κωνσταντινόπουλου
Στις σχέσεις της ‘Ελενας Κουντουρά με τον μητροπολίτη Αιγιαλείας αναφέρθηκε και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, κάνοντας λόγο ειρωνικά για «προοδευτικό μέτωπο απέναντι στους νεοναζί». 

Share.

Comments are closed.