Ανδρέας Λοβέρδος: Πρώτος εγώ θα ψηφίσω την άρση της ασυλίας μου

0

«Πρώτος εγώ θα ψηφίσω την άρση της ασυλίας μου». Αυτό τόνισε ο Ανδρέας Λοβέρδος στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε αργά το απόγευμα της Τρίτης στη Βουλή, με αφορμή το σχετικό αίτημα της Εισαγγελίας Διαφθοράς, προκειμένου να δώσει ανωμοτί κατάθεση για την υπόθεση της Novartis.
Ο κ. Λοβέρδος τόνισε κατηγορηματικά ότι «σε πλήρη αντίθεση με όσα λέγονται από τους κουκουλοφόρους, με τον κ. Φρουζή δεν έχω αλλάξει ούτε τηλέφωνο, ούτε email» και κατηγόρησε τις ερευνητικές Αρχές ότι το γνωρίζουν καλά αυτό και το κρύβουν.
Ο κ. Λοβέρδος επανέλαβε ότι μέσα σε δυόμιση χρόνια έρευνας, κατά την οποία, όπως ανέφερε, έχουν ψάξει τα ανήλικα παιδιά του, τους συγγενείς πρώτου βαθμού και όλους τους συνεργάτες του, δεν έχει βρεθεί ούτε ένα ευρώ και χαρακτήρισε το πόρισμα της κ. Τουλουπάκη αθλιότητα σε φωτογραφία.
Ερωτηθείς για το αν η κ. Τουλουπάκη παρανομεί, καθώς το αδίκημα της παθητικής δωροδοκίας με το οποίο κατηγορείται ο ίδιος προσκρούει στον νόμο περί ευθύνης υπουργών, απάντησε ότι είναι σκαστή παρανομία, σημειώνοντας ωστόσο ότι δεν προτίθεται να καταφύγει σε δικολαβίστικα ή νομικά τεχνάσματα.
«Θα τους αντιμετωπίσω πρόσωπο με πρόσωπο και θα καθίσουν όλοι στο σκαμνί του κατηγορουμένου» είπε και συμπλήρωσε ότι « αλήθεια είναι μία και έχει τη δική της αυτοτέλεια και τη δική της δυναμική».

Δείτε βίντεο με τη Συνέντευξη Τύπου του Ανδρέα Λοβέρδου, από το Πρώτο Θέμα

Share.

Comments are closed.