«ΟΧΙ» και από τη Ρεπούση στον ΣΥΡΙΖΑ: Δεν έχω χρόνο και δεν έχω μηχανισμό

0

Πολλοί ήταν αυτοί που θεωρούσαν σίγουρη την συμμετοχή της Μαρίας Ρεπούση στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελικά όλοι αυτοί διαψεύστηκαν γιατί η κ. Ρεπούση, ένα από τα πιο δραστήρια μέλη της κίνησης Γέφυρα για την σύγκλιση της κεντροαριστεράς με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι υποψήφια στις ευρωεκλογές.
Όπως φαίνεται από την ανάρτησή της στο facebook η Μαρία Ρεπούση είχε κάνει συζητήσεις και μάλλον είχε συμφωνήσει στην υποψηφιότητά της, αλλά η καθυστέρηση στην ανακοίνωση από πλευράς του Αλέξη Τσίπρα, την οδήγησε στο να πεί τελικά όχι. Σημειώνοντας- χωρίς να κρύβει την ενόχλησή της– οτι δεν έχει πλέον τον χρόνο για να υποστηρίξει την υποψηφιότητά της, αφού εργάζεται και δεν διαθέτει κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ρεπούση
«Σχετικά με την υποψηφιότητά μου στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.
Πίστευα και πιστεύω στο εγχείρημα συγκρότησης μιας μεγάλης προοδευτικής συμμαχίας με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ και δήλωσα παρούσα στις σχετικές διεργασίες από όποια θέση και αν χρειαστεί. Δεν επιθυμώ όμως πια να είμαι υποψήφια στις ευρωεκλογές διότι εκτιμώ ότι δεν έμεινε ικανός χρόνος για να υποστηρίξω όπως θα έπρεπε την υποψηφιότητά μου. Παράλληλα εργάζομαι σε μια θέση απαιτητική και δεν διαθέτω κανένα μηχανισμό υποστήριξης, ούτε κομματικό, ούτε βουλευτικό. Παραμένω βέβαια σταθερή στην πολιτική μου άποψη και ενεργή στην Πρωτοβουλία Προοδευτικών Πολιτών ΓΕΦΥΡΑ. Ο δρόμος είναι δύσβατος αλλά οφείλουμε να τα καταφέρουμε

Share.

Comments are closed.