Ι.Π. Μεσολογγίου: Ο συνδυασμός «Δημιουργική Ανατροπή» του υποψήφιου Δημάρχου  Κώστα Λύρου δίνει το λόγο στην κοινωνία

0

Η «Δημιουργική Ανατροπή» ο συνδυασμός του υποψήφιου Δημάρχου  Κώστα Λύρου με ανακοίνωσή της δίνει το λόγο στην κοινωνία να υποβάλει προτάσεις για την διαμόρφωση του τελικού προγράμματος του συνδυασμού, για τις δημοτικές Εκλογές 2019
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«
Αγαπητές Συνδημότισσες και Συνδημότες,
η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ συμμετέχει στις Δημοτικές Εκλογές 2019 και είναι μια παράταξη ανοικτή στην κοινωνία και στους Δημότες. Αποδεικνύοντας τούτο, έμπρακτα, σας καλούμε να μας αποστείλετε τις προτάσεις σας για το υπό κατάρτιση προεκλογικό μας πρόγραμμα μέχρι τις 19-4-2019. Οι προτάσεις αυτές θα τεθούν υπόψιν των αρμοδίων επιτροπών του Συνδυασμού μας και αφού αξιολογηθούν μαζί με τις δεκάδες άλλες προτάσεις που έχουμε ήδη συγκεντρώσει κάποιες από αυτές θα ενσωματωθούν στο πρόγραμμά μας. Οι υπόλοιπες θα είναι στη διάθεση των αυριανών Δημοτικών Συμβούλων ώστε να έρθουν προς υλοποίηση όταν ωριμάσουν οι συνθήκες.
Με αυτές τις σκέψεις σας καλούμε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας www.dimana.gr και να καταθέσετε τις απόψεις σας μέσω της ειδικής φόρμας ή να επικοινωνήσετε μαζί μας με όποιο άλλο τρόπο εσείς επιλέξετε(μέσα στην ιστοσελίδα θα βρείτε όλα τα στοιχεία επικοινωνίας).
Να είστε βέβαιοι ότι η δική μας αυριανή Δημοτική Αρχή θα είναι Ανοιχτή προς όλους τους Δημότες, για όλη την τετραετία, με σεβασμό στον καθένα από εσάς προκειμένου να λύσουμε προβλήματα και να διακόψουμε ομηρίες πηγαίνοντας την περιοχή μας μπροστά.
Με σεβασμό,
Κώστας Λύρος,

Υποψήφιος Δήμαρχος Ι. Π. Μεσολογγίου

Share.

Comments are closed.