Με τον Π. Βραχνό και την «Καθαρή Γραμμή» ο Παναγιώτης Σαγρής και Μαίρη Καρανάσιου στο Μαρούσι

0

Την ένταξή τους στον συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» του υποψηφίου δημάρχου Πάνου Βραχνού, ανακοίνωσαν επισήμως οι δημοτικοί σύμβουλοι Παναγιώτης Σαγρής και Μαίρη Καρανάσιου. Αμφότεροι είναι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδιασμού «Μαρούσι – Η πόλη μας» με επικεφαλής τον Κώστα Βλάχο, οι οποίοι διαφοροποιήθηκαν εξ αρχής από την επιλογή του κ. Βλάχου να συνεργαστεί με τον συνδυασμό «Ενωμένο Μαρούσι» του Γιώργου Καραμέρου.

Η ανακοίνωσή των δυο δημοτικών συμβούλων Σαγρή και Καρανάσιου
«Όλοι συμφωνούμε ότι διανύουμε δύσκολες στιγμές και βρισκόμαστε μπροστά σε συνεχή πολιτικά αδιέξοδα. Το Κίνημά μας (ΚΙΝΑΛ), είναι παρόν  και έχει σαφή προσανατολισμό και συμμετοχή στις πολιτικές διεργασίες στην καθημερινότητα των πολιτών. Το ίδιο και οι υπογράφοντες, διαρκώς έως σήμερα παρόντες στα αυτοδιοικητικά της πόλης μας. Έτσι και τώρα στις εκλογές του Μαΐου, κρίνουμε απαραίτητη την παρουσία- συμμετοχή μας και καλούμε μαζί μας όλους τους συνοδοιπόρους μας μέχρι σήμερα.
Προσπάθειά μας ήταν η αυτόνομη κάθοδό μας στις τοπικές εκλογές. Λυπούμεθα για πρώην συντρόφους μας, οι οποίοι εν κρυπτώ, χωρίς συλλογικές διαδικασίες αποφάσεων, με ταχύτητα είχαν προαποφασίσει τη συμμετοχή τους σε άλλους κομματικούς συνδυασμούς  και αποδυνάμωσαν έτσι την κοινή μας πορεία.
Με δεδομένη την αγάπη των ανθρώπων της παράταξής μας, που μας τιμά τόσα χρόνια και μας δίνει δημόσια φωνή και παρεμβατικό πολιτικό στίγμα, με παρότρυνση σε όλους να λάβουν μέρος και θέση στις κρίσιμες αυτές εκλογές της τοπικής κοινωνίας και έχοντας στο μυαλό μας πάντοτε τη συμμετοχή σε έμπειρους επικεφαλής αυτοδιοικητικούς, συστρατευόμαστε για να κριθούμε από τους πολίτες στον ανεξάρτητο και πολυσυλλεκτικό συνδυασμό ΜΑΡΟΥΣΙ – ΚΑΘΑΡΗ ΓΡΑΜΜΗ, του υπ. δημάρχου Πάνου Βραχνού, στον οποίο και ευχόμαστε καλή επιτυχία.
Τιμούμε την προσωπικότητα του γνωστού σε όλους χειρουργού Π. Βραχνού, εκτιμούμε την αυτοδιοικητική του διαχρονική πορεία, συμμετέχουμε ενεργά στη διαμόρφωση της Ιδρυτικής Διακήρυξης του Συνδυασμού του ενσωματώνοντας και τις θέσεις μας για την πόλη, σχεδιάζουμε μαζί του και με τους αξιόλογους συνεργάτες του το μέλλον, στο οποίο επιθυμούμε να είμαστε διαρκώς παρόντες με θέσεις και απόψεις σημαντικές.
Όλοι μαζί, με όραμα, καλούμε κάθε πολίτη να στηρίξει έναν πολυσυλλεκτικό σχηματισμό, με καθαρή γραμμή και να συνταχθεί στην αυριανή ημέρα στη Διοίκηση του Δήμου μας, προσφέροντας δυναμικά και ευρύτερα στον τόπο μας τις κρίσιμες τούτες ώρες. Ευχαριστούμε τους φίλους μας, που μας στηρίζουν, που εγκρίνουν τις επιλογές μας και μας παροτρύνουν, χωρίς σκοπιμότητες, να συμμετάσχουμε στον ανεξάρτητο συνδυασμό «Μαρούσι – Καθαρή Γραμμή» με συνοδοιπόρους άξιους συμπολίτες μας από όλους τους πολιτικούς και κομματικούς χώρους, που τοποθετούν υπεράνω όλων την πόλη μας, το Μαρούσι
».

Share.

Comments are closed.