ΚΙΝΑΛ: Πυρετώδεις προετοιμασίες στο Κίνημα Αλλαγής για το ευρωψηφοδέλτιο

0

Το βάρος στο Ευρωψηφοδέλτιο ρίχνει τώρα το Κίνημα Αλλαγής, που έχει ήδη δεσμευθεί ότι το 70% των προσώπων που θα το απαρτίζουν θα έχουν ανακοινωθεί πριν από το Συνέδριο του κόμματος στα τέλη του μήνα, και συγκεκριμένα στις 30-31 Μαρτίου.
Μεταξύ των υποψηφίων που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι οι δύο εν ενεργεία ευρωβουλευτές του κόμματος, Εύα Καϊλή και Νίκος Ανδρουλάκης.
Για το ευρωψηφοδέλτιο του Κινήματος Αλλαγής έχουν ανακοινωθεί ακόμα ο Νίκος Παπανδρέου, συγγραφέας και γιος του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης, ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Ιωάννης Βαρδακαστάνης, ο παρουσιαστής δελτίων καιρού Σάκης Αρναούτογλου, η πρώην βουλευτής της ΔΗΜΑΡ Ισμήνη Μώρου, ο Δημήτρης Ρολόγης, ιδρυτικό μέλος του ΠΑΣΟΚ, η πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος Μένη Μαλλιώρη και ο Αντώνης Τριφύλλης, πρώην στέλεχος της ΕΕ και στενός συνεργάτης του Σταύρου Θεοδωράκη άλλοτε.
Μεταξύ των ονομάτων που ακούγονται πολύ έντονα για συμμετοχή τους στο ευρωψηφοδέλτιο, είναι ακόμα ο Λάμπρος Παλάντζας, πρώην στέλεχος του τομέα Επικοινωνίας του κόμματος, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Ρέππας, η πρώην ευρωβουλευτής του κόμματος Συλβάνα Ράπτη, ο σύμβουλος για θέματα Βιώσιμης Ανάπτυξης και Ανισοτήτων στην Ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Γιάννης Δάλμας, ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Σόμμερ, ο βραβευμένος από τη Βουλή πρώην αθλητής, Σάκης Τζαλαλής και ο γνωστός επιχειρηματίας από την Πάτρα Ανδρέας Τζουραμάνης.
Αντιθέτως, δεν θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Παύλος Χρηστίδης, ο οποίος τελικά θα πολιτευτεί στην Αθήνα. Τα σενάρια που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι να πολιτευθεί στον Βόρειο ή τον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας, ή ακόμα και στην στην A’ Αθήνας.

Share.

Comments are closed.