Εργαζόμενοι ΕΡΤ: Ακυβέρνητο καράβι η ΕΡΤ – Γινόμαστε περίγελος – Η ΠΟΣΠΕΡΤ πουλά εκδούλευση

0

Ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ΕΡΤ και της ηγεσίας των συνδικαλιστών της ΠΟΣΠΕΡΤ, εξέδωσε η Ένωση Εργαζομένων στην ΕΡΤ, παρουσιάζοντας την κατάσταση που επικρατεί στην κρατική τηλεόραση
Οι εργαζόμενοι αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι «οι θλιβεροί εκπρόσωποι της ΠΟΣΠΕΡΤ στα υπηρεσιακά συμβούλια αντί να βλέπουν τη ρίζα του προβλήματος, το παίζουν δικαστές και πουλούν εκδούλευση κατά το δοκούν»
Και συνεχίζουν αναφορικά με τη διοίκηση: «Όσο για τη Διοίκηση παρά τις ρητές δεσμεύσεις της για αλλαγές, είπαμε, δεν θέλει να «σπάσει αυγά». Με αυτό τον τρόπο βέβαια η ΕΡΤ γίνεται καθημερινά περίγελος της κοινωνίας»
Δεν παραλείπουν να απαριθμήσουν μία σειρά από γεγονότα που έγιναν το τελευταίο διάστημα που εκθέτουν την ΕΡΤ. Συγκεκριμένα αναφέρουν:

  • Χειροδικίες μεταξύ συναδέλφων λόγω ανυπαρξίας προϊσταμένων και διευθυντών.
  • Συνεχόμενες δυσλειτουργίες στα Σαββατιάτικα ματς που υποτίθεται ότι δείχνουμε σε παράλληλη μετάδοση (ζητήθηκαν άραγε ευθύνες και αν ναι από ποιους;).
  • Απαξίωση και αφαίμαξη τμημάτων που άλλοτε ήταν τα καμάρια της ΕΡΤ.
  • Εν αναμονή Γενικοί Διευθυντές (δεν φταίνε οι ίδιοι) που δεν μπορούν να πάρουν ούτε να τους ζητηθούν ευθύνες.  Ποιος ξέρει άραγε ότι η ΕΡΤ έχει κατ’ αποκλειστικότητα την τελευταία συνέντευξη του Γιάννη Μπεχράκη και δεν κατάφερε να την παίξει στη μνήμη του ακόμα και σήμερα;(η Διοίκηση και βέβαια το ξέρει!!!).
  • Κατά τον προηγούμενο Διευθύνοντα, η ΕΡΤ δίνοντας 25 εκατ. ευρώ το χρόνο εξυγιαίνει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Το είδαμε εξάλλου πρόσφατα στον αγώνα ΠΑΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που διεκόπη λόγω εισβολής φιλάθλων στον αγωνιστικό χώρο. Ωραία εξυγίανση! Η ΕΡΤ θα ζητήσει αποζημίωση;!
  • Για το «ανεκτίμητο» προϊόν που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο, κατά τον υπουργό κ. Βασιλειάδη, ποιος ιθύνων νους αποφάσισε να παίξει το ντέρμπι τον δύο αιωνίων μόνο στο ΕΡΤ Sports και όχι, τουλάχιστον αυτό, σε παράλληλη μετάδοση και στην ΕΡΤ1, ώστε να έχουν όλοι οι πολίτες πρόσβαση. Αμέλεια άραγε;
  • Απειλές σε συναδέλφους από Διευθυντές.
  • Παράλογες και θρασύτατες αξιώσεις από «εκπομπάρχες» που θα μας δείξουν τάχα το κακό τους πρόσωπο.
  • Κρυφές συσκέψεις για μεταδόσεις που έγιναν χωρίς καμία υποχρέωση (με εντολή ποιου άραγε;).

Συνεχής απαξίωση συναδέλφων και ειδικοτήτων, τώρα και με τη βούλα της Διοίκησης.

Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση της ΕΕΕΡΤ

Share.

Comments are closed.