Νίκη Κεραμέως: Στόχος του υπουργείου Παιδείας και του ΣΥΡΙΖΑ η άλωση του κράτους και στην εκπαίδευση

0

Η Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Νίκη Κεραμέως, μιλάει για άλωση του κράτους και στην εκπαίδευση και χαρακτηρίζει ως απαράδεκτες τις πρακτικές  επιλογής των Περιφερειακών Διευθυντών Εκπαίδευσης αναφερόμενη σχετικά με τη διαδικασία επιλογής των περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης.

Η δήλωση της κ. Νίκης Κεραμέως
«Οι συνεχείς μεθοδεύσεις στη διαδικασία επιλογής περιφερειακών διευθυντών εκπαίδευσης επιβεβαιώνουν ότι η άλωση του κράτους και στην εκπαίδευση είναι  βασικός στόχος του Υπουργείου Παιδείας και του ΣΥΡΙΖΑ.
Τελευταίο παράδειγμα, η άρνηση του Προέδρου του Κεντρικού Συμβουλίου Επιλογής να γνωστοποιήσει στα μέλη τη βαθμολογία κάθε μέλους ανά υποψήφιο που προκύπτει κατά το στάδιο της συνέντευξης, σε αντίθεση με το πνεύμα του νόμου που η ίδια η Κυβέρνηση ψήφισε.
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αδιαφορεί πλήρως για τη διαφάνεια και τη νομιμότητα, το αποδεικνύει άλλωστε με κάθε ευκαιρία. Η Νέα Δημοκρατία δεσμεύεται ότι θα βάλει οριστικό τέλος στην κομματικοποίηση της παιδείας, επιλέγοντας με αξιοκρατικές διαδικασίες τα στελέχη που μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης
». 

Share.

Comments are closed.