Συνάντηση Φώφης Γεννηματά με Γιάννη Παναγόπουλο, μετά την ματαίωση του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ

0

Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΓΣΕΕ Γιάννη Παναγόπουλο και ενημερώθηκε για τα γεγονότα που οδήγησαν στη ματαίωση του συνεδρίου της ΓΣΕΕ.
Η κ. Γεννηματά κατ΄αρχήν τόνισε ότι «Το Κίνημα Αλλαγής σέβεται την αυτονομία του Συνδικαλιστικού Κινήματος και δεν παρεμβαίνει στις αυτόνομες διαδικασίες του», καταδίκασε «απόλυτα τις πράξεις βίας με τις οποίες συγκεκριμένη παράταξη, παρεμπόδισε την διεξαγωγή του Συνεδρίου της ΓΣΕΕ, επιδιώκοντας τον διορισμό Διοίκησης από τα δικαστήρια, στην κορυφαία Συνδικαλιστική Οργάνωση.».
Η Φώφη Γεννηματά σημείωσε πως αυτοί «που καταφεύγουν σε πράξεις βίας και σε τραμπουκισμούς δεν έχουν σχέση με τα πραγματικά συμφέροντα των εργαζομένων. Αποδεικνύουν μόνο ότι βρίσκονται πολύ μακριά από τις αρχές και τις αξίες του Συνδικαλιστικού Κινήματος
«Η Κυβέρνηση που ευθύνεται γιατί παρά τις προειδοποιήσεις αδράνησε επιδεικτικά στην παραβίαση της νομιμότητας, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες της. Όπως και όλα τα πολιτικά κόμματα. Γιατί είναι απαράδεκτο να υποκαταστήσουν τα δικαστήρια τις διαδικασίες του εργατικού Κινήματος.» υπογράμμισε η κ. Γεννηματα και τόνισε με έμφαση:
«Εδώ δεν κρίνεται η πολιτική των Συνδικάτων, κρίνεται αν έχουν το δικαίωμα ή όχι να διενεργούν τις νόμιμες και καταστατικές διαδικασίες τους, ως αντιπροσωπευτικοί δημοκρατικοί θεσμοί

Share.

Comments are closed.