Άγριος ξυλοδαρμός δασκάλου στην Ξάνθη (βίντεο)

0

Θύμα ξυλοδαρμού έπεσε δάσκαλος στο Δροσερό Ξάνθης.
Του έστησαν καρτέρι έξω από το σχολείο, για ένα ενδοσχολικό ζήτημα που δημιουργήθηκε και τον έστειλαν στο νοσοκομείο με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.
Να θυμίσουμε ότι το Δροσερό είναι ένας οικισμός Ρομά, που έχει υψηλό δείκτη εγκληματικότητας και γίνεται προσπάθεια από την τοπική κοινωνία να ενταχθούν τα παιδιά στο κοινωνικό σύνολο. Η πλειοψηφία του οικισμού, είναι Ρομά, που προσπαθούν να μορφώσουν τα παιδιά τους, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, έχουν φτάσει στον οικισμό τσιγγάνοι από άλλες περιοχές και ειδικά της Αθήνας, μετατρέποντάς τον σε άντρο παραβατικότητας.
Το περιστατικό ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής για τους εκπαιδευτικούς που διδάσκουν στο Δροσερό, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που φεύγουν και με υλικές ζημιές στα οχήματά τους.
Ειδικότερα σε ό,τι αφορά στον ξυλοδαρμό του δασκάλου, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ξάνθης, Αχιλλέας Γερόπουλος ανέφερε επακριβώς ότι «ο εκπαιδευτικός εισήχθη την Πέμπτη (14/3) στο Νοσοκομείο Ξάνθης. Νοσηλεύεται στην χειρουργική κλινική με κρανιοεγκεφαλικά θέματα και σήμερα θα πάρει εξιτήριο. Τον χτύπησαν στο κεφάλι. Δεν είναι σοβαρή η κατάσταση της υγείας του, ωστόσο οι γιατροί του νοσοκομείου τον κράτησαν, του έκαναν όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και θα πάρει εξιτήριο».

Δείτε το βίντεο όσα αναφέρθηκαν για το περιστατικό στην χθεσινή πρωινή εκπομπή του OPEN

Share.

Comments are closed.