Παρουσίαση του παιδικού βιβλίου της Πηγής Γρύλλη «Πάντα θα σ’ αγαπώ παππού!»

0

Οι εκδόσεις Σαΐτη και το βιβλιοπωλείο Little Book σας προσκαλούν στη διαδραστική παρουσίαση του βιβλίου “Πάντα θα σ’ αγαπώ παππού!” της Πηγής Γρύλλη.
Η παρουσίαση θα πραγματοποιηθεί στο βιβλιοπωλείο  Little Book, Χαϊμαντά 35, Χαλάνδρι, το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 12 το μεσημέρι
Το βιβλίο απευθύνεται σε παιδιά 4-5 ετών και η είσοδος είναι ελεύθερη.
Η συγγραφέας – εκπαιδευτικός Πηγή Γρύλλη θα αφηγηθεί μια ιστορία αφιερωμένη στην ιδιαίτερη και μοναδική σχέση παππού και εγγονού. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα απαντηθεί η ερώτηση αν «Μπορεί η αγάπη να γιατρέψει τα πάντα» με τη βοήθεια μουσικής και βιολιού.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο μικρός Νικόλας είναι πολύ δεμένος με τον παππού του. Περνούν αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο τους μαζί, διασκεδάζουν, τραγουδούν και παίζουν μουσική. Όταν, όμως, ο παππούς αρχίζει να ξεχνά και δυσκολεύεται να θυμηθεί ως και το όνομα του εγγονού του, εκείνος θυμώνει…
Μια ιστορία για την πολύτιμη και ξεχωριστή σχέση παππού και εγγονού, για την αξία και σημασία των οικογενειακών δεσμών και για το σεβασμό στην τρίτη ηλικία, τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητές της.
Το βιβλίο το 2017 απέσπασε Έπαινο Ιστορίας Βραχείας Φόρμας για παιδιά 3-6 ετών, από τη Γυναικεία Λογοτεχνική Συντροφιά.
Να σημειωθεί ότι η εικονογράφος Μάρω Αλεξάνδρου είναι αυτοδίδακτη και έχει εικονογραφήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 150 παιδικά βιβλία κάθε είδους.

Λίγα λόγια για τη συγγραφέα
Η συγγραφέας Πηγή Γρύλλη είναι κοινωνική λειτουργός και δασκάλα που υπηρετεί σε δημόσιο σχολείο του Χαλανδρίου. Κείμενά της έχουν διακριθεί σε πανελλήνιους λογοτεχνικούς διαγωνισμούς.

Share.

Comments are closed.