Με νέο όνομα ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές -Κατεβαίνει με διπλή ονομασία

0

Με διπλή ονομασία κατεβαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές, όπως αποφασίστηκε στην συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος.
«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καμπάνια, τα υλικά και συνολικά η εκστρατεία να σηματοδοτηθεί από το λογότυπο “ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία» αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΓ του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη συνεδρίαση, συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ ανακοινώθηκαν και οι πρώτες 16 υποψηφιότητες (Δημήτρης Παπαδημούλης, Στέλιος Κούλογλου, Κωνσταντίνα Κούνεβα, Παναγιώτης Κουρουμπλής, Δημήτρης Πλουμπίδης, Άννα Παπαδημητρίου-Τσάτσου, Κώστας Αρβανίτης, Μυρσίνη Λοΐζου, Όλγα Νάσση, Γιώργος Χρηστάκης, Θεόδωρος Πελεγρίνης, Ιωάννα Κοντουλη, Γιάννης Μουζάλας, Γιόνους Μουχαμεντί, Φωτεινή Σκοπούλη,  Μουσταφά Οφουκ).
Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος, «αύριο θα γίνει η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων, καθώς και των προσωπικοτήτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας στις ευρωεκλογές, με στόχο τη διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης στις 27/03, στην οποία και θα συγκροτηθεί κοινή εκλογική επιτροπή».

Share.

Comments are closed.