Μάγδα Φύσσα: «Είναι κτήνη και αποβράσματα της κοινωνίας»

0

Στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Focus», μίλησε η Μάγδα Φύσσα, η μητέρα του δολοφονημένου από τον χρυσαυγίτη Ρουπακιά, Παύλου Φύσσα, η οποία σε μία εκ βαθέων συνέντευξη, μίλησε για τον πόνο που βιώνει εκείνη και η οικογένειά της, μετά τον άδικο “χαμό” του γιου της, χαρακτηρίζοντας «κτήνη» και «αποβράσματα της κοινωνίας» τους δολοφόνους του Παύλου, ενώ εξήγησε πόσο δύσκολο είναι να έχει απέναντί της «αυτούς που σκότωσαν το παιδί μου»…
«Μου λείπει η πόρτα να ανοίγει, τα βήματά του, το “μάνα”, η αγκαλιά του, το σφύριγμά του, το γέλιο του, τα πάντα του, ακόμη και τα νεύρα του»… «Είναι κτήνη, δεν γίνεται να μην τους χαρακτηρίσω, για μένα αυτά είναι τα αποβράσματα της κοινωνίας, έτσι θα τα λέω… Και έτσι θα τα λέω πάντα»… «Στο δικαστήριο έχουμε έρθει σε σύγκρουση πολλές φορές με χρυσαυγίτες, έχουμε δει τον ίδιο τον δολοφόνο να χασκογελάει. Απέναντί μου είναι αισχροί, έχουμε δει τον δολοφόνο να χασκογελάει, καμία μεταμέλεια»… «Ήταν πάρα πολύ δύσκολο από την αρχή να έχω απέναντί μου αυτούς που σκότωσαν το παιδί μου. Γιατί δεν είναι αυτός που έχωσε το μαχαίρι, είναι και εκείνοι που τον ώθησαν»… «Η καλύτερη ποινή είναι να ξαναγυρίσουν οι χρυσαυγίτες στις τρύπες τους», είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά λόγια της Μάγδας Φύσσα.

Τι να πεις και τι να σχολιάσεις όταν αυτή η δίκη άρχισε στις 20 Απριλίου 2015 και ακόμα δεν έχει τελειώσει. Τον Απρίλιο κλείνουν τέσσερα χρόνια! Τα λόγια είναι περιττά!!!

Δείτε το βίντεο με τη Μάγδα Φύσσα να μιλά στον Πάνο Χαρίτο και την εκπομπή της ΕΡΤ FOCUS

Share.

Comments are closed.