Καθηγητής στο ΤΕΙ Ναυπάκτου έσυρε στο δικαστήριο όλους τους φοιτητές του!

0

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσουν τον Ιανουάριο 110 φοιτητές και καθηγητές του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και συγκεκριμένα από το τμήμα της Ναυπάκτου.
Σύμφωνα με το aixmi-news.gr, πριν από τέσσερα περίπου χρόνια, 99 φοιτητές του τμήματος της Ναυπάκτου διαμαρτυρήθηκαν ότι συγκεκριμένος καθηγητής δεν ανταποκρινόταν στις διδακτικές του υποχρεώσεις καθώς απουσίαζε συχνά. Την συμπεριφορά του είχαν καταγγείλει και στον πρόεδρο του τμήματος, ο οποίος έθεσε το θέμα στην Γενική Συνέλευση που αποφάσισε να το παραπέμψει στον τότε Πρόεδρο του Ιδρύματος. Οι φοιτητές είχαν κάνει και καταλήψεις, ενώ είχαν δημοσιοποιήσει και ανοικτή επιστολή για την συμπεριφορά του καθηγητή.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο εν λόγω καθηγητής, αισθάνθηκε θιγμένος και έκανε μήνυση στους φοιτητές και σε όλους τους καθηγητές του τμήματος, για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση, τον Πρόεδρο του τμήματος για παράβαση καθήκοντος, τη γραμματέα για πλαστογραφία των πρακτικών, για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος, για ηθική αυτουργία σε πλαστογραφία, για χρήση πλαστογράφησης και για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.
Η δίκη είχε προσδιοριστεί για χθες, Τετάρτη, αλλά πήρε αναβολή, λόγω του ότι δύο από τους κατηγορούμενους δεν είχαν κληθεί. Έτσι οι 110 κατηγορούμενοι θα καθίσουν και πάλι στο Εδώλιο τον Ιανουάριο του επομένου χρόνου.

Share.

Comments are closed.