H Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας για το Γιάννη Μπεχράκη

0

Το δικό τους «αντίο» στον Γιάννη Μπεχράκη είπαν και οι συνάδελφοί του της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδας
Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν: 
«Με οδύνη πληροφορηθήκαμε ότι έφυγε από κοντά μας ο αγαπημένος φίλος, συνάδελφος, δάσκαλος, ο πολυβραβευμένος φωτορεπόρτερ Γιάννης Μπεχράκης. Τα λόγια είναι φτωχά για να εκφράσουν το μέγεθος της απώλειας για όλους εμάς που τον ζήσαμε από κοντά. Πάντα παρών στο δρόμο, σε συρράξεις, στο προσφυγικό, πάντα εκεί όπου όλοι οι άλλοι φεύγουν και πάντα με την δικιά του μοναδική και ανεπανάληπτη ματιά. Εκφράζουμε την απέραντη θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Φίλε Γιάννη καλό ταξίδι».

Ο πρόεδρος της ΕΦΕ, ανακοινώνει την προκήρυξη βραβείου φωτογραφίας με την επωνυμία «Γιάννης Μπεχράκης»
Με ανάρτησή του στο o πρόεδρος της Ένωσης Φωτορεπόρτερ Ελλάδος (ΕΦΕ) Χρήστος Μπόνης ανακοίνωσε την προκήρυξη διαγωνισμού φωτογραφίας της οποίας το πρώτο βραβείο θα έχει την επωνυμία «Γιάννης Μπεχράκης και επίσης αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η ανακοίνωση της ΕΦΕ διαβάστηκε στο Διεθνές Οικονομικό Συνέδριο των Δελφών
Αναλυτικά η ανάρτηση του κ Μπόνη
«Σε συνεργασία με τον Γραμματέα της ΕΦΕ Βασίλη Ασβεστόπουλο παρεκβήκαμε στο Συνέδριο των Δελφών όπου διεξάγεται το Οικονομικό Συνέδριο και διαβάστηκε ανακοίνωση της ΕΦΕ η οποία θα προκηρύξει διαγωνισμό φωτογραφίας (το θέμα θα επιλεγεί συν τω χρόνω) και το πρώτο βραβείο θα ονομαστεί «Γιάννης Μπεχράκης».
Ήταν πολύ σημαντική η παρέμβαση μας και η ανακοίνωση στους συνέδρους με δεδομένο ότι τίποτε δεν ανακοινώνεται στο συγκεκριμένο συνέδριο.
Ευχαριστούμε τον κ. Συμεών Τσομώκο και τους συνεργάτες του για την προβολή της ανακοίνωσής μας
Επίσης ευχαριστούμε και τον Σταύρο Θεοδωράκη που πριν αρχίσει την ομιλία του έκανε εκτενή αναφορά στον Γιάννη. Παράλληλα παρουσιάστηκε ένα μικρό βίντεο με ορισμένες φωτο του Γιάννη από το Reuters
»

Share.

Comments are closed.