Πυρκαγιά σε θάλαμο στο ΚΑΤ. Νεκρός 53χρονος ασθενής

0

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σήμερα το πρωί στο Νοσοκομείο “ΚΑΤ” σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ’, όπου νοσηλεύονταν ασθενής ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με χειρουργημένο περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διοίκησης του Νοσοκομείου, η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο διαπίστωσαν ότι είχε πάρει φωτιά ένα στρώμα κρεβατιού στον 4ο όροφο και υπήρχε ένας άνδρας νεκρός.
Όπως προκύπτει από τις έως τώρα πληροφορίες, ο 53χρονος που εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο ήταν χρήστης ναρκωτικών ουσιών και τον τελευταίο καιρό επειδή παρουσίαζε στερητικά συμπτώματα και κρίσεις, οι νοσηλευτές αναγκάζονταν να τον δένουν. Ένα από τα σενάρια που εξετάζονται από τις Αρχές είναι ο 53χρονος να εγκλωβίστηκε δεμένος στο κρεβάτι του . Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι τις τελευταίες ημέρες τον 53χρονο επισκεπτόταν ένας φίλος του, ο οποίος κάπνιζε και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η φωτιά να ξεκίνησε από ένα τσιγάρο.
Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

Ολόκληρη η ανακοίνωση του νοσοκομείου, οποία εκδόθηκε στις 3 το μεσημέρι
«Σήμερα Σάββατο 2/3/2019, πρωινή ώρα, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο ΓΝΑ ΚΑΤ σε δίκλινο θάλαμο του 4ου ορόφου στην πτέρυγα Βρυώνειο Δ΄, η οποία κατασβέστηκε άμεσα από το προσωπικό του ορόφου του Νοσοκομείου. Στον εν λόγω θάλαμο νοσηλευόνταν ο ασθενής Α.Φ., ηλικίας 53 ετών, μη περιπατητικός, με περιτροχαντήριο κάταγμα ισχίου χειρουργηθέν και κάταγμα βραχιονίου υπό συντηριτική αγωγή, ο οποίος και απεβίωσε. Τα αίτια του συμβάντος διερευνώνται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία θα προβεί σε προανακριτική διαδικασία. Παράλληλα ο Διοικητής του Νοσοκομείου διέταξε Ενορκη Διοικητική Εξέταση». 

Share.

Comments are closed.