Εξηγήσεις για την υπόθεση Novartis ζητά η ΝΔ και καταγγέλλει «σκευωρία»

0

«Σκευωρία» η οποία «θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια» καταγγέλλει η Νέα Δημοκρατία για την υπόθεση Novartis και ζητά εξηγήσεις από την κυβέρνηση για το εάν «ο εισαγγελέας κ. Πεπόνης διέταξε έρευνα εναντίον της κ. Τουλουπάκη».
«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών: Αληθεύει ή όχι ότι ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης διέταξε έρευνα εναντίον της κ. Τουλουπάκη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Νοβάρτις; Κι αν ευσταθεί, πώς είναι δυνατόν η κ. Τουλουπάκη να παραμένει στη θέση της;» αναφέρει η ανακοίνωση.
«Η κυβέρνηση δεν μπορεί άλλο να κρύβεται. Θέλει δεν θέλει η σκευωρία που έστησε για να συκοφαντήσει ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια» αναφέρεται, μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ
«Η κυβέρνηση οφείλει άμεσα να δώσει εξηγήσεις για τις αποκαλύψεις των τελευταίων ωρών: Αληθεύει ή όχι ότι ο Εισαγγελέας κ. Πεπόνης διέταξε έρευνα εναντίον της κ. Τουλουπάκη για τους χειρισμούς της στην υπόθεση Novartis; Κι αν ευσταθεί, πώς είναι δυνατόν η κ. Τουλουπάκη να παραμένει στη θέση της; Αληθεύει ή όχι ότι το πόρισμα των 3.000 σελίδων που παραδόθηκε στην κ. Παπασπύρου δεν έχει κανένα στοιχείο για τα πολιτικά πρόσωπα που ερευνώνται εδώ και ενάμιση χρόνο;», υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
Η Πειραιώς προσθέτει πως 
«η κυβέρνηση δεν μπορεί άλλο να κρύβεται» και προσθέτει: «Θέλει δεν θέλει η σκευωρία που έστησε για να συκοφαντήσει ακόμη και πρώην πρωθυπουργούς θα αποκαλυφθεί με κάθε λεπτομέρεια».

Share.

Comments are closed.