Σπύρος Λυκούδης: Άλλο η διεύρυνση και άλλο το «προοδευτικό μέτωπο»…

0

Για την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να συγκροτήσει ένα «προοδευτικό μέτωπο» ρωτήθηκε ο συνεργαζόμενος με το Ποτάμι Σπύρος Λυκούδης, που αποδεδειγμένα πλέον πιστεύει στην αναγκαιότητα αυτού του μεγάλου προοδευτικού μετώπου εδώ και χρόνια.
«Να είμαστε όμως συνεννοημένοι», είπε, μιλώντας στο News 247, σημειώνοντας πως «η λογική προσπάθεια που κάνει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ να διευρύνει την πολιτική του επιρροή ενόψει της κάλπης, μπορεί να συνιστά μία επιλογή για τον ίδιο τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά νομίζω απέχει πάρα πολύ από το να ονομάζεται συγκρότηση του προοδευτικού μετώπου».
«Δεν αρνούμαι ότι κάποια στοιχεία του ΣΥΡΙΖΑ σήμερα δεν έχουν καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ του 2015» αλλά υπάρχουν και αρνητικές πλευρές του τόνισε.
«Είναι άλλο πράγμα να επιδιώκει κάποιος τη διεύρυνση της επιρροής του κάνοντας μεταγραφές, και άλλο αυτό το πράγμα να το ονομάζει συγκρότηση του ευρύτερου προοδευτικού χώρου», είπε. Ο ίδιος εξάλλου, υποστήριξε ότι ένα προοδευτικό μέτωπο απαιτεί άλλα πράγματα, πιο ουσιαστικά, ανατροπή των πολιτικών που άσκησε, διαφορετική πολιτική συμπεριφορά, αλλαγή στη φυσιογνωμία του κ.ο.κ.

Share.

Comments are closed.