Χαλάνδρι: Βρέθηκε πτώμα σε προχωρημένη σήψη, δεμένο με σχοινιά

0

Η έντονη δυσοσμία από αποσύνθεση ανάγκασε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος να καλέσει τις Αρχές. Όταν μπήκαν μέσα οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ένα πτώμα τυλιγμένο σε σεντόνια με σχοινιά. Το ισόγειο διαμέρισμα, στην οδό Κονίτσης, στο Χαλάνδρι, το είχε νοικιάσει ένας 64χρονος Έλληνας που πιθανόν ήταν το θύμα και διέμενε εκεί με την βορειοευρωπαία σύντροφό του η οποία είναι άφαντη
Όπως τόνισε σε αστυνομικούς, αλλά και σε δηλώσεις του, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος, το ενοικίασε τον Σεπτέμβριο σε ένα Έλληνα και την Γερμανίδα σύζυγό του, ενώ στα τέλη Δεκεμβρίου ο άνδρας του είπε ότι θα έκαναν ένα ταξίδι στη Γερμανία. Σύμφωνα πάντα με τον ιδιοκτήτη, αρχές Ιανουαρίου η γυναίκα του έδωσε το ενοίκιο και από τότε δεν ξαναείδε το ζευγάρι, ενώ στη συνέχεια έψαχναν τον άνδρα φίλοι του, καθώς και η πρώην σύζυγός του.
Πάντως όλα τα στοιχεία, ωστόσο, δείχνουν ότι πρόκειται για ένα άγριο έγκλημα, καθώς ο άντρας βρέθηκε φιμωμένος στην κρεβατοκάμαρα και μέσα σε λίμνη αίματος.
Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό. Όλα τα στοιχεία, ωστόσο, παραπέμπουν σε έγκλημα, ανέλαβε δράση το ανθρωποκτονιών. Πηγές της αστυνομίας επιβεβαιώνουν ότι τα στοιχεία οδηγούν σε δολοφονία. Το στοιχείο, ωστόσο, που ενδέχεται να καθορίσει την εξέλιξη της έρευνας, είναι το γεγονός ότι δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή σε άλλο σημείο εισόδου της κατοικίας. Ως εκ τούτου, στον καμβά των υπόπτων μπαίνουν και άτομα του περιβάλλοντος του θύματος, ή ακόμα και άτομα που είχαν άμεση πρόσβαση στο σπίτι.
Ο δικηγόρος και ιδιοκτήτης του σπιτιού που έγινε το – όπως όλα δείχνουν – έγκλημα Χρήστος Λιντέρης, είναι αποκαλυπτικός: 
«Νοίκιασα το διαμέρισμα σε έναν Έλληνα μεσίτη που εργαζόταν στη Γερμανία και σε μία Γερμανίδα περίπου 60 ετών και οι δύο. Μέχρι τον Δεκέμβριο τους έβλεπα κανονικά και μου κατέβαλαν το ενοίκιο. Τον Δεκέμβριο εμφανίστηκε ο άντρας και μου είπε ότι θα καταβάλει πιο νωρίς το ενοίκιο του Ιανουαρίου, διότι σκοπεύει να πάει στη Γερμανία για διακοπές Χριστουγέννων. Από τότε, δεν τον είδα ξανά. Είδα τη σύντροφό του στις 5 Ιανουαρίου, που μου έδωσε και το ενοίκιο και μου είπε ότι δεν ήταν καλά στην υγεία της. Της είπα αν μπορώ να βοηθήσω κάπου και μου είπε όχι. Από τότε δεν ξαναείδα κανέναν. Τον έψαχναν από τη δουλειά του συνέχεια, τον έψαχνε η σύζυγός του για να του καταθέσει αγωγή διαζυγίου και δεν μπορούσαμε να τον βρούμε. Το κινητό του ήταν απενεργοποιημένο. Το αυτοκίνητο και το μηχανάκι του ήταν παρκαρισμένα μπροστά στο σπίτι. Σήμερα, λόγω της έντονης δυσοσμίας, η οποία έβγαινε μέσα από το διαμέρισμα, κάλεσα την αστυνομία και αργότερα μου είπαν ότι βρέθηκε στην κρεβατοκάμαρα ένα πτώμα δεμένο και φιμωμένο».

Share.

Comments are closed.