Αυτοί είναι οι 15 νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ

0

Η Νέα Δημοκρατία ανακοίνωσε σήμερα 15 νέους υποψηφίους της για τις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου.
Έχουν όλοι τους ξεχωριστή προσωπική διαδρομή, καθώς έχουν δώσει ήδη δείγματα γραφής στον επαγγελματικό τους βίο και στην κοινωνία των πολιτών. Επέλεξαν να συνταχθούν με τη ΝΔ με κοινό τους στόχο να εκπροσωπήσουν επάξια τη χώρα μας στο Ευρωκοινοβούλιο σε μια πολύ κρίσιμη συγκυρία τόσο για την Ελλάδα όσο και για την Ευρώπη.
Οι περισσότεροι εξ αυτών διεκδικούν για πρώτη φορά την ψήφο των πολιτών και αυτός είναι ένας βασικός λόγος που ανακοινώνονται πριν από την πλήρη λίστα του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ που θα ακολουθήσει τις αμέσως επόμενες εβδομάδες, προκειμένου να έχουν τον χρόνο να γίνουν ευρύτερα γνωστοί στο σύνολο της επικράτειας.
Με την ανακοίνωση των 15 νέων υποψηφίων ευρωβουλευτών συνεχίζεται η διαδικασία ανανέωσης και διεύρυνσης της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που αποτελεί  σταθερό στόχο του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Οι 15 νέοι υποψήφιοι ευρωβουλευτές της ΝΔ και τα βιογραφικά τους, τα οποία μπορείτε να βρείτε και στην ιστοσελίδα της ΝΔ https://nd.gr/ypopsifioi-eurovouleutes, είναι οι εξής: Λευτέρης Βαρουξής, Καλυψώ Γούλα, Κώστας Δέρβος, Νικόλαος Δούκας, Παύλος Eλευθεριάδης, Θοδωρής Καλαμπόκης, Γιώργος-Σταύρος Κρεμλής, Στέλιος Κυμπουρόπουλος, Ελισάβετ Κυρίτση, Αλέξανδρος Π. Μαλλιάς, Μιχαήλ Ε. Μασουράκης, Δημήτρης Μελάς, Γιάννης Πάϊδας,, Ελένη Παναγιωταρέα, Κλεοπάτρα Σαραντάκου Βογιατζάκη
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της ΝΔ θα είναι ο πρώην πρόεδρος του κόμματος κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί ως υποψήφιοι οι νυν ευρωβουλευτές της ΝΔ κ.κ. Ελίζα Βόζενμπεργκ, Θοδωρής Ζαγοράκης, Μανώλης Κεφαλογιάννης και Γιώργος Κύρτσος, όπως και οι βουλευτές της ΝΔ κ. Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Κατερίνα Μάρκου.

Share.

Comments are closed.