Απάντηση Πολάκη μέσω Facebook ότι ετοιμάζει προσφυγή στο Εφετείο κατά του νεκρού Μπεσκένη

0

Ξεπέρασε ακόμη και τον εαυτό του ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, φτάνοντας να απειλεί τον νεκρό δημοσιογράφο Βασίλη Μπεσκένη.
Αντιδρώντας στην καταδικαστική για τον ίδιο δικαστική απόφαση με την οποία επιδικάζεται χρηματική αποζημίωση 18.000 ευρώ στη χήρα και το ανήλικο παιδί του Βασίλη Μπεσκένη για την εξύβριση του αποβιώσαντος δημοσιογράφου, όπως αναφέρουμε
ΕΔΩ, ο Πολάκης με ανάρτησή του στο facebook υποστηρίζει ότι έχασε την αγωγή επειδή δεν ασχολήθηκε λόγω του θανάτου του ενάγοντος. (Μήπως επειδή δεν ασχολήθηκε ό περίφημος Ρασπούτιν;)
Προαναγγέλλει μάλιστα, ότι θα ασχοληθεί στο Εφετείο. Συνεχίζοντας στο μοτίβο της ύβρεως, ο αναπληρωτής υπουργός σημειώνει ότι «εκεί που μας χρώσταγαν δεν θα μας πάρουν και το βόδι». 

Κύριε Τσίπρας, ως υπεύθυνος πρωθυπουργός τούτης της χώρας, τι λέτε για όλα αυτά;
Θα πάρετε θέση;
Αναμένουμε!

Αυτούσια η ανάρτηση του κ. Πολάκη στο facebook:
«Οργίασαν πάλι σημερα τα γνωστά ΜΜΕ για την καταδίκη μου και τη «μετά θάνατον» δικαίωση του δημοσιογράφου Βασιλη Μπεσκενη, υπευθύνου του Γραφειου Τύπου του Αδωνη Γεωργιαδη οταν ηταν Υπ Υγείας.
Μην βιάζεστε…
Δεν ασχολήθηκα επισταμένα με την αγωγή που μου εκανε, λογω του τραγικού γεγονότος του θανάτου του (όπως σταμάτησα να ασχολούμαι και με εναν εκδότη οταν εμαθα πως έπασχε απο κακοήθεια).
Απο τη στιγμη ομως που κάποιοι το συνεχίζουν, θα το κάνω στο εφετείο !
Εκει που μας χρώσταγαν δεν θα μας παρουν και το βόδι…!
Μονο αυτο ως απαντηση , τα αλλα εκει που πρεπει
…»

Share.

Comments are closed.