Αγίας Παρασκευή – «Αλλάζουμε»: Χαιρετίζουμε την απόφαση της «Συμμαχίας Ευθύνης» να συνεργασθούμε

0

Με ανακοίνωση της η παράταξη του Γιάννη Μυλωνάκη «Αλλάζουμε» χαιρετίζει την ομόφωνη απόφαση της παράταξης «Συμμαχίας Ευθύνης» του Κώστα Κρητικίδη να συμπορευτεί μαζί τους στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές για το Δήμο της Αγίας Παρασκευής

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συνδυασμού «Αλλάζουμε»
«Η δυναμική για Αλλαγή στην Αγία Παρασκευή γίνεται ακόμα πιο ισχυρή
Χαιρετίζουμε με ιδιαίτερη ικανοποίηση την  ομόφωνη απόφαση της «Συμμαχίας Ευθύνης» να συνεργαστεί μαζί μας. 
Η Αλλαγή αποτελεί αναγκαιότητα για τον Δήμο Αγίας Παρασκευής και η συμμετοχή του Κώστα Κρητικίδη και των συνεργατών του ενισχύει τη δυναμική και την απήχηση της προσπάθειάς μας. 
Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Αλλάζουμε», υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μυλωνάκης, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία:
«Με τον Κώστα Κρητικίδη δώσαμε μαζί και κερδίσαμε πολλές μάχες στο παρελθόν, από θέση διοίκησης στον Δήμο Αγίας Παρασκευής. Σήμερα, ανοίγεται μπροστά μας η πρόκληση ενός νέου αγώνα για την πόλη μας, τον οποίο και πάλι θα δώσουμε ενωμένοι και θα τον κερδίσουμε».
Από σήμερα προχωράμε ακόμα πιο δυνατοί για έναν Δήμο λειτουργικό, που δίνει ρόλο και λόγο στους δημότες, για μία πόλη «έξυπνη», που παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κατοίκους της, για να περάσουμε από τη λογική της διαχείρισης στη λογική της ανάπτυξης. 
Όπως έχουμε διακηρύξει από την πρώτη ημέρα της παρουσίας μας, «Αλλάζουμε» σημαίνει ξεπερνάμε διαφορετικές κοινωνικές ή πολιτικές αντιλήψεις και δουλεύουμε μαζί, για την Αγία Παρασκευή και τη ζωή μας. 
Καλούμε τους συμπολίτες μας να γίνουμε Μαζί πρωταγωνιστές για να φέρουμε την Αλλαγή στην Αγία Παρασκευή.»

Share.

Comments are closed.