Χριστόφορος Βερναρδάκης: Εξετάζεται προσχώρηση των 6 που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης

0

Το σενάριο προσχώρησης των 6 βουλευτών που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση φέρεται να εξετάζουν στον ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με τον Χριστόφορο Βερναρδάκη.
Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 για τις εκλογές, ο υπουργός Επικρατείας τόνισε ότι «δεν αισθανόμαστε ότι είμαστε σε πίεση» και εκτίμησε ότι η πλειοψηφία των 151 θα φανεί στη Βουλή.
Μάλιστα, υποστήριξε ότι εξετάζεται το σενάριο προσχώρησης των έξι βουλευτών που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ, εάν χρειαστεί. Πρόσθεσε, δε, ότι στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ θα εκφραστεί η διεύρυνση που επιδιώκει το κόμμα.
«Η πίεση στη Βουλή είναι φαντασιακή, δεν αισθανόμαστε κάποια πίεση στη Βουλή. Οι ψηφοφορίες στη Βουλή θα έπρεπε να είναι έτσι κι αλλιώς ονομαστικές. Έτσι αποτυπώνονται οι πλειοψηφίες και οι μειοψηφίες. Άλλη λύση είναι ότι θα μπορούν να γίνονται οι ψηφοφορίες διά των εισηγητών, αλλά οι ανεξάρτητοι θα πρέπει να είναι παρόντες. Μπορεί να λυθεί και με έναν άλλο τρόπο, θα δούμε με ποιον. Θα μπορούσε να είναι η προσχώρηση βουλευτών στην κυβέρνηση. Των έξι βουλευτών. Είναι ένα σενάριο που θα εξεταστεί. Μπορεί να γίνει η προσχώρησή τους ως συνεργαζόμενων βουλευτών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  • Άντε σύντροφοι, με το καλό και καλορίζικοι!
  • Το μεταγραφικό παζάρι έχει κόσμο!
  • Γρηγορείτε!!!
  • Αυτό θα πει πρώτη φορά Αριστεροδέξια!!
Share.

Comments are closed.