Αγία Παρασκευή – Γιάννης Μυλωνάκης: Αίτημα για συζήτηση σχετικά με την παραχώρησης σε ιδιώτες των πάρκινγκ Μετρό «Δ. Πλακεντίας» και «Χαλάνδρι»

0

Η παραχώρηση των χώρων στάθμευσης στους σταθμούς του Μετρό «Δουκίσσης Πλακεντίας» και «Χαλάνδρι» σε ιδιώτες θα μετατρέψει σε πραγματική κόλαση την ήδη επιβαρυμένη κατάσταση στις γύρω γειτονιές.
Η δημοτική παράταξη «Αλλάζουμε», με επικεφαλής της τον υποψήφιο δήμαρχο Αγίας Παρασκευής Γιάννη Μυλωνάκη, κατέθεσε σήμερα (31/1/2019) αίτημα για την εισαγωγή του σχετικού θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να συζητηθεί και να ληφθούν οι κατάλληλες αποφάσεις, που θα ανακουφίσουν τους κατοίκους των δύο παραπάνω περιοχών.
O κ. Σταθόπουλος, έστω και τώρα, οφείλει να συνειδητοποιήσει ότι το πρόβλημα δεν θα λυθεί με την αποστολή «χλιαρών» επιστολών προς την Αττικό Μετρό Α.Ε. και να  ανταποκριθεί άμεσα στο αίτημά μας, εισάγοντας το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο, ώστε οι δημοτικοί σύμβουλοι Αγίας Παρασκευής να δώσουν τις λύσεις που ο ίδιος αδυνατεί να δώσει.
Το αίτημα της παράταξής μας προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου υπογράφουν οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Μυλωνάκης, Γιάννης Λογοθέτης, Κωνσταντίνος Χατζηανδρέου, Μαρία Ρεμπούτσικα και Ελισάβετ Πετσατώδη.

Share.

Comments are closed.