Πολάκης σε δημοσιογράφους: Σας έχω, όλους – Θα απολογηθώ σε σας για τα δύο νεκρά παιδιά στη Λαμία;

0

Δεν αρμόζουν σε υπουργό τα όσα είπε σήμερα ο Παύλος Πολάκης, απευθυνόμενος τόσο σε δημοσιογράφους όσο και στους συνδικαλιστές της ΠΟΕΔΗΝ. Αφού δεν έδωσε καμία απάντηση, ακολούθησε την αγαπημένη του συνήθεια, τις ύβρεις κατά πάντων
Μάταια οι δημοσιογράφοι τον κυνηγούσαν για να πάρουν μία απάντηση για διάφορα θέματα που αφορούν το υπουργείο Υγείας και το αντικείμενό του. Ο κ. Πολάκης φώναζε: «Είστε όλοι σε διατεταγμένη υπηρεσία!». Με αυτή την απάντηση ξέφευγε και δεν απαντούσε ούτε για τον διοικητή του Γενικού Κρατικού Νικαίας με τα 4 πλαστά πτυχία ούτε για τα δύο αγγελούδια -τον 9χρονο και τη 13χρονη- που πέθαναν στο νοσοκομείο Λαμίας.
Ειδικά για τα δύο παιδάκια, ο τρόπος που επέλεξε ο Παύλος Πολάκης να αντιμετωπίσει το θέμα και τη δημοσιογράφο που του έθετε ερωτήματα προκαλεί αν μη τι άλλο θλίψη: «Θα σου απολογηθώ εγώ εσένα; Τι είσαι εσύ και θα σου απολογηθώ; Τι είσαι για να σου απαντήσω;»
Θα μπορούσε να χαρακτηριστεί παραλήρημα, αν δεν επρόκειτο για καθαρό μπούλινγκ από τον Παύλο Πολάκη προς τους δημοσιογράφους με στόχο να κρυφτεί και να μη δώσει απαντήσεις!
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας και στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα έφτασε στο σημείο να αποκαλεί «τσόλια», τον Μιχάλη Γιαννακό της ΠΟΕΔΗΝ και όσους είναι μαζί του. Όμως δεν σταμάτησε όμως καθώς κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία. Μάλιστα, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω λέγοντας: «Όλοι σας και μόνος μου, σας έχω…».

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις Πολάκη

Share.

Comments are closed.