Αποδοκίμασαν τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χαρά Καφαντάρη σε εκδήλωση Ποντίων στο Περιστέρι

0

Συνεχίζονται οι αποδοκιμασίες από πολίτες κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των 6 προθύμων που ψήφισαν υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών.
Τώρα σειρά είχε  η Χαρά Καφαντάρη. Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατά την παρουσία της σε εκδήλωση της Ένωσης Ποντίων Περιστερίου, για την κοπή της βασιλόπιτας, έγινε αποδέκτης έντονων αποδοκιμασιών από μερίδα παρευρισκομένων
Κατά τον χαιρετισμό της Χαράς Καφαντάρη μέλη και φίλοι της Ένωσης διαμαρτυρήθηκαν έντονα για την παρουσία της εκεί. Η ίδια, αν και η έκφρασή της πρόδιδε την αμηχανία της, κατάφερε να παραμείνει ψύχραιμη.
Τελικά, ο πρόεδρος του Σωματείου ανέλαβε να κατευνάσει τα πνεύματα. Μάλιστα είπε πως χρειάζεται προσοχή και ηρεμία σε τέτοιες εκδηλώσεις, καθώς υπάρχει κίνδυνος –αναφερόμενος στο επιχείρημα της κυβέρνησης για όσους δεν συμφωνούν με τις Πρέσπες– να χαρακτηρίσουν τους Πόντιους εθνικιστές! «Σαφώς και έχουμε τις διαφωνίες μας, αλλά να μη χαρακτηριστούμε εθνικιστές οι Πόντιοι», είπε μεταξύ άλλων.
Τελικά, η βουλευτής αποχώρησε από την αίθουσα με τη συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, η οποία την περίμενε έξω από το κτίριο της Ένωσης.

Δείτε βίντεο με τις αποδοκιμασίες που δημοσίευσε το trapezounta.gr: 

Share.

Comments are closed.