Ο Θόδωρος Μπαρής ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του για το Δήμο Ερυμάνθου

0

Την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ερυμάνθου για τις επόμενες δημοτικές εκλογές, ανακοίνωσε ο καλός φίλος και άξιος συνάδελφος Θόδωρος Μπαρής, που μέχρι τώρα είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και αρχηγός της παράταξης «Συνεργασία για τον Ερύμανθο».

Στην επιστολή του με την οποία ανακοινώνει την υποψηφιότητά του αναφέρει τα εξής:
«Φίλες και φίλοι,

Συνδημότισσες και Συνδημότες
Επικοινωνώ σήμερα μαζί σας για να σας κάνω γνωστή την πρόθεσή μου να θέσω υποψηφιότητα για τη θέση του Δημάρχου του Δήμου Ερυμάνθου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Η απόφασή μου αυτή δεν αποτελεί μόνο προσωπική επιλογή, αλλά και παρότρυνση πολλών συνδημοτών, κυρίως νέων, να θέσω τις όποιες δυνάμεις και την εμπειρία μου και να ηγηθώ ενός ανεξάρτητου συνδυασμού για την ανασυγκρότηση του Δήμου μας.
Οι εκλογές του Μαΐου του 2019 είναι εξαιρετικά κρίσιμες, καθώς θα καθορίσουν αν ο Δήμος μας θα ξεκινήσει μια νέα δημιουργική πορεία προς όφελος όλων των δημοτών χωρίς διακρίσεις και προκαταλήψεις.
Σε αυτές τις εκλογές δεν ψηφίζουμε κόμματα ούτε ιδεολογίες. Η ψήφος μας δεν είναι ψήφος διαμαρτυρίας αλλά ευθύνης. Στις εκλογές αυτές, αποφασίζουμε για τον τόπο μας. Ψηφίζουμε για εμάς κι αυτούς που αγαπάμε με ένα εκλογικό σύστημα που εξασφαλίζει μεγαλύτερη αντιπροσωπευτικότητα, αλλά και εμβαθύνει την αμεσοδημοκρατική λειτουργία σε επίπεδο τοπικών συμβουλίων.
Η πρόκληση είναι ο ρόλος που καλείται να παίξει ο Δήμος Ερυμάνθου στην ανάπτυξη και την πρόοδο του τόπου, αλλά και τη δυναμική που μπορεί να αναπτύξει στο εσωτερικό του, προκειμένου να είναι ανεξάρτητος, οικονομικά αυτάρκης και απόλυτα βιώσιμος.
Στην πρόκληση αυτή θα είμαι παρών μετέχοντας ως υποψήφιος Δήμαρχος επικεφαλής ενός Δημοτικού Συνδυασμού ευρύτερης σύνθεσης και αποδοχής. Με αίσθημα υψηλής ευθύνης και με σταθερή προσήλωση στις αξίες που υπηρετώ, με συνέπεια στο χώρο της Αυτοδιοίκησης, απευθύνομαι σήμερα σε όλους εσάς, φιλοδοξώντας να οικοδομήσω μαζί σας μια ειλικρινή σχέση εμπιστοσύνης.
Σας καλούμε σε μια κίνηση ενότητας με αγάπη για το Δήμο μας και πάνω από όποιες κομματικές μας επιλογές να συστρατευθούμε σε μια κοινή προσπάθεια ώστε να του δώσουμε μια νέα σύγχρονη και ανθρώπινη πνοή που πραγματικά του αξίζει. Μια κίνηση ενότητας που έχει στόχο την Αλλαγή και την ρήξη με όσα και όσους τον κρατάνε χαμηλά.
Θα αγωνιστούμε για μια αυτοδιοίκηση που θα διαπνέεται από διαφάνεια, νομιμότητα, ακεραιότητα και αμεροληψία, χωρίς κομματικές αποχρώσεις, με στόχο την ευημερία και την κοινωνική συνοχή.
Χωρίς διάθεση να μηδενιστεί η προσφορά κανενός, όλο το επόμενο διάστημα θα καταθέσω στην κρίση σας ιδέες και προτάσεις.
Μια νέα, δυναμική ομάδα με αγάπη για τον Δήμο Ερυμάνθου και πίστη στις προοπτικές και στις αξίες των ανθρώπων του, ξεκινάει την πορεία της.
Με καθαρά πρόσωπα που έχουν γνώση, ικανότητα και όραμα.
Με ρεαλιστικό και πρωτοπόρο πρόγραμμα που θα συνδιαμορφώσουμε το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.
Θα καταθέσουμε την αλήθεια μας για έναν Δήμο για τον οποίο θα αξίζει να είμαστε υπερήφανοι.
Ξεκινάμε…
Αυτό που απαιτείται είναι συνεργασία. Συνεργασία για το Δήμο Ερυμάνθου, που μας αντιπροσωπεύει και μας εκφράζει.
                                                                            Με τιμή
                                                                  Θεόδωρος Μπαρής
                                                Υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Ερυμάνθου»

Share.

Comments are closed.