Ευάγγελος Αντώναρος: Από τη πίσω πόρτα στοΜέγαρο Μαξίμου – Γιατί πήγε;

0

Ο στενός συνεργάτης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος, πραγματοποίησε επίσκεψη στο Μέγαρο Μαξίμου χθες το βράδυ.
Το γεγονός θα περνούσε απαρατήρητο, γιατί δεν θα το μαθαίναμε, αν κάποιος πολίτης που τον είδε και τον φωτογράφισε την ώρα που έφευγε, στις 21:30, από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου, δεν ανέβαζε στα social media αυτή τη φωτογαρφία. 
Από του Μαξίμου ο κ.Αντώναρος πήγε στην ΕΡΤ, ραδιομέγαρο της ΕΡΤ για να πάρει μέρος στην εκπομπή του Σεραφείμ Κοτρώτσου «Η επόμενη ημέρα», με πολιτική ανάλυση για τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Ο κ. Αντώναρος διεγράφη πέρυσι από τη ΝΔ λόγω των δημόσιων επιθέσεων κατά του αντιπροέδρου του κόμματος Αδωνι Γεωργιάδη και πρόσφατα ανήγγειλε την ίδρυση νέου κόμματος στον χώρο της Δεξιάς. Είναι δε τακτικός στα πάνελ της δημόσιας τηλεόρασης, όπου σταθερά εκφράζει απόψεις υπέρ της κυβερνητικής πολιτικής και κατά της ΝΔ.

Βασίλης Κεγκέρογλου: Να τον χαίρεστε -Συνεχίζετε η κεντροδεξιά διεύρυνση
Ο βουλευτής της Δημοκρατική Συμπαράταξης Βασίλης Κεγκέρογλου σχολίασε στη διάρκεια της ομιλίας του στη Βουλή τη φωτογραφία που κυκλοφορεί από το πρωί στο διαδίκτυο και εμφανίζει τον Ευάγγελο Αντώναρο να επιβιβάζεται σε αυτοκίνητο αφού έχει βγει από την πίσω πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου χθες το βράδυ .

«Χθες με μερική έκπληξη είδαμε στην ΕΡΤ τον κ. Αντώναρο να εκπροσωπεί και να εκφράζει τις απόψεις του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών .
Δεν ήταν παράξενο αφού είχε βγει νωρίτερα από την πίσω πόρτα στο Μαξίμου. Αυτό είναι το δεύτερο μεγάλο βήμα της διεύρυνσης προς την κεντροδεξιά.
Να τον χαίρεστε. Μετά την Παπακώστα, τον Παπαγγελόπουλο, την Κουντουρά και τον Κουίκ και όλους τους εξουσιομανείς από τον δικό μας χώρο που μας πρόδωσαν
».

Share.

Comments are closed.