Βίντεο-ντοκουμέντο με κουκουλοφόρους να βγαίνουν από τη Βουλή – Ποίοι είναι αυτοί;

0

Τον γύρο του Διαδικτύου κάνει βίντεο 50 δευτερολέπτων στο Faceboook του χρήστη ΝικΒαν Κονστ. Σε αυτό διακρίνονται τρεις κουκουλοφόροι, αμέσως μετά το ξέσπασμα των επεισοδίων στο συλλαλητήριο της Κυριακής, να βγαίνουν από το εσωτερικό της Βουλής και να βρίσκουν ανενόχλητοι καταφύγιο στο περιστύλιο δίπλα από τους αστυνομικούς.
Το βίντεο το οποίο αναρτήθηκε χθες  έχει συγκεντρώσει ποικίλα σχόλια μεταξύ των χρηστών οι οποίοι ζητούν επιτακτικά αυτό το υλικό να πάει στη Δικαιοσύνη για να εντοπιστούν τα συγκεκριμένα άτομα.
Πώς είναι δυνατόν αυτά τα άτομα να μπορούν να βρίσκονται μεταξύ των δυνάμεων των ΜΑΤ οι οποίες εκείνη τη στιγμή πετούσαν εκατοντάδες ληγμένα χημικά στους διαδηλωτές;
Και πώς
κατάφεραν οι τρεις κουκουλοφόροι να κυκλοφορούν ανενόχλητοι στο προαύλιο της Βουλής; 

Οι τρεις κουκουλοφόροι -κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει αν είναι ακροδεξιοί, αντιεξουσιαστές ή αστυνομικοί– φαίνεται σαν να κινούνται άνετα στο προαύλιο της Βουλής και η παρουσία τους δεν μοιάζει να κινητοποιεί τα ένστολα μέλη των δυνάμεων που είναι επιφορτισμένες με την τήρηση
Ωστόσο, να σημειώσουμε ότι πέραν των στοιχείων του χρήστη στο βίντεο, δεν υπάρχει κάποιο άλλο στοιχείο που να επιβεβαιώνει ότι το βίντεο έχει τραβηχτεί τη συγκεκριμένη μέρα, δεδομένου ότι δεν υπάρχει σε αυτό πλάνο από το συγκεκριμένο συλλαλητήριο. Εκείνο που είναι βέβαιο είναι ότι ακούγονται συνθήματα υπέρ της ελληνικότητας της Μακεδονίας.
Επομένως είναι καιρός η φυσική και πολιτική ηγεσία της αστυνομίας να δώσει πειστικές απαντήσεις. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να αρχίσουμε να φοβόμαστε….

 

Share.

Comments are closed.