Εκπληκτικό: Η αστυνομία στη Μυτιλήνη τσεκάρει αυτούς που θα συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

0

Ανεξάρτητα από την άποψη μας για τη Συμφωνία των Πρεσπών και τα αντίστοιχα συλλαλητήρια, μας θυμώνει το γεγονός ότι στη Μυτιλήνη έχει σημάνει συναγερμός στην αστυνομία με αφορμή το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία.
Συγκεκριμένα με επίσημο έγγραφό του ο αστυνομικός διευθυντής ζητάει ενημέρωση για το πόσοι και πως θα ταξιδέψουν από το νησί στην Αθήνα προκειμένου να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο. Μάλιστα φαίνεται πως εκτός από τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο, από τη Μυτιλήνη θα αναχωρήσει και κόσμος προκειμένου να συμμετάσχει στο αντισυλλαλητήριο
Ενδεικτική είναι η φράση στο αστυνομικό έγγραφο αναφέρει «Παρακαλούμε όπως μας αναφέρετε, έως 08,00 ώρα της 18-01-2019, ημέρα Παρασκευή, αριθμό ατόμων καθώς και μέσων μεταφοράς που προτίθεται να αναχωρήσουν από την περιοχή ευθύνης σας, προκειμένου να συμμετάσχουν στις προγραμματισμένες εκδηλώσεις στην Αθήνα την 20/01/2019 ημέρα Κυριακή έστω και αρνητικώς».
Αυτό το πρωτοφανές περιστατικό κ. Τσίπρα και κ. Γεροβασίλη θυμίζει άλλες εποχές που θεωρούσαμε ότι έχουν περάσει ανεπιστρεπτί!
Τελικά θα μάθουμε πόσοι κάτοικοι της Μυτιλήνης θα έρθουν στην Αθήνα;

Δείτε το σχετικό έγγραφο

Share.

Comments are closed.