Σε νέα 24ωρη οι εκπαιδευτικοί την Πέμπτη με απόφαση ΔΟΕ – ΟΛΜΕ την Πέμπτη

0

Σε νέα εικοσιτετράωρη απεργία κατέρχονται οι εκπαιδευτικοί, μετά από απόφαση των ΔΟΕ – ΟΛΜΕ, ζητώντας την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.

Αναλυτικά η απόφαση των εκπαιδευτικών ομοσπονδιών ΔΟΕ – ΟΛΜΕ
«Τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε.  και της Ο.Λ.Μ.Ε. καλούν όλους τους εκπαιδευτικούς σε δυναμική συνέχιση του αγώνα μέχρι την απόσυρση του νομοσχεδίου για το σύστημα διορισμών – προσλήψεων μόνιμων και αναπληρωτών που κλέβει την προϋπηρεσία των συναδέλφων που επί σειρά ετών στηρίζουν με τις ζωές τους το δημόσιο σχολείο.
Κηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση για τη Δ.Ο.Ε. την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου (σύμφωνα με την ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019)  και 3ωρη διευκολυντική στάση εργασίας 11:00 – 14:00 για την Ο.Λ.Μ.Ε. με τη δυνατότητα επιπλέον κήρυξης 3ωρης από τις  Ε.Λ.Μ.Ε. για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων.
Σε περίπτωση αλλαγής της ημερομηνίας ψήφισης η κινητοποίηση θα μεταφερθεί αναλόγως.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική συμμετοχή στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Βουλή την Πέμπτη 17/1/2019 και ώρα 11:00 π. μ. με αίτημα την απόσυρση του νομοσχεδίου. 
                                                          Για τα Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. – Ο.Λ.Μ.Ε.
                              Ο Πρόεδρος της Δ.Ο.Ε.                              Ο Πρόεδρος της Ο.Λ.Μ.Ε.
                                 Κικινής Θανάσης                                         Κωνσταντίνου Νικηφόρος
»

Share.

Comments are closed.