Αγία Παρασκευή – Γιάννης Μυλωνάκης: Εικονική πραγματικότητα ο Προϋπολογισμός και το τεχνικό πρόγραμμα 2019 του κ. Σταθόπουλου

0

Με ανακοίνωσή του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, αναφέρεται στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου, που έγινε στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, τονίζοντας ότι «Για μία ακόμα φορά επιβεβαιώνεται η ανάγκη για Αλλαγή στο Δήμο»
Ολόκληρη η ανακοίνωση του συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες Αγίας Παρασκευής» του Γιάννη Μυλωνάκη
«Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου είναι η σημαντικότερη κάθε χρονιάς, ιδιαίτερα στο τέλος μιας δημοτικής θητείας. Η συζήτηση αυτή στο Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, με ευθύνη της διοίκησης του δημάρχου Γιάννη Σταθόπουλου, έγινε με μεγάλη καθυστέρηση και αναδείχθηκε πραγματικά ως το «κύκνειο άσμα» της παρούσας δημοτικής αρχής.
Ο δήμαρχος έκανε μια απέλπιδα προσπάθεια να υποβάλει τους δημοτικούς συμβούλους σε «μαζικό υπνωτισμό», επιχειρώντας να τους πείσει ότι μένουν σε μια… άλλη Αγία Παρασκευή. Όμως, η εικόνα της πόλης τον διαψεύδει καθημερινά. Παρά τις μεγαλόστομες διακηρύξεις του, όταν αναλάμβανε τον Δήμο, ο δήμαρχος ομολόγησε πλέον μπροστά σε όλο το Δημοτικό Συμβούλιο ότι «μάλλον υπερέβαλε» στα όσα υποσχέθηκε!
Όσο και να «βομβαρδίζει» τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αναρτήσεις για τις αυτονόητες παρεμβάσεις που κάνει στην πόλη μας, ο δήμαρχος δεν κατάφερε να απαντήσει πειστικά γιατί, 4,5 χρόνια μετά την ανάληψη της διοίκησης του Δήμου, δεν έχει να επιδείξει ούτε ένα μεγάλο ολοκληρωμένο έργο. Δεν κατάφερε να κρύψει την ανικανότητα της δημοτικής αρχής να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός σύγχρονου Δήμου.
Έχοντας τη μεγαλύτερη θητεία από οποιαδήποτε άλλη δημοτική αρχή, διαθέτοντας φιλική κυβέρνηση και φιλική διοίκηση στην Περιφέρεια Αττικής, τα μόνα που αφήνει πίσω του ο κ. Σταθόπουλος είναι μερικά βαψίματα σχολείων, μερικούς καθαρισμούς χώρων και «προσχέδια» μεγαλόπνοων έργων.
Οι παλιές «επαναστατικές» διακηρύξεις του, ότι θα αλλάξει ριζικά την εικόνα της Αγίας Παρασκευής, μέσα σε μόλις 4,5 χρόνια, μετατράπηκαν στη διαχειριστική παραδοχή του «ό,τι μπορούμε κάνουμε».
Κι όμως, ακόμη και αν δεν μπορεί ο κ. Σταθόπουλος, η Αγία Παρασκευή μπορεί και πρέπει να πάει μπροστά. Η Αγία Παρασκευή δικαιούται να μπει σε μια άλλη εποχή, σε αυτήν στην οποία ήδη βρίσκονται άλλοι Δήμοι της χώρας, οι διοικήσεις των οποίων δεν κρύβουν πίσω από γραφειοκρατίες και πολύπλοκα θεσμικά πλαίσια την ανικανότητά τους και παράγουν πραγματικό έργο…
Όσο ο κ. Σταθόπουλος και η διοίκησή του θα «σπρώχνουν» τους επόμενους λίγους μήνες για να περάσουν, η ομάδα του Αλλάζουμε θα καταθέτει στους δημότες της πόλης ένα εφαρμόσιμο και ρεαλιστικό πρόγραμμα, που θα ξαναδώσει στην Αγία Παρασκευή το όραμα που της λείπει.
Όσο ο κ. Σταθόπουλος θα ασχολείται με την προώθηση στο διαδίκτυο του ανύπαρκτου έργου του, εμείς θα εργαζόμαστε για να προετοιμάσουμε την επόμενη μέρα στην πόλη μας.
Γιατί η Αλλαγή στην Αγία Παρασκευή θα γίνει και αυτή τη φορά θα είναι ορατή στην καθημερινότητα των δημοτών και δεν θα αποτελεί εικονική πραγματικότητα
…»

Share.

Comments are closed.