Φώφη Γεννηματά μετά τη συνάντηση με Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας στον τόπο

0

Με την Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων Ελλάδος συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή στο γραφείο της στη Βουλή, η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, η Φώφη Γεννηματά δήλωσε ότι υπάρχει ζήτημα Δημοκρατίας στον τόπο, ζήτημα που δημιουργεί η απροκάλυπτη προσπάθεια του κ.Tσίπρα και της Κυβέρνησης του να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη, να την υποτάξουν στην εξυπηρέτηση των κομματικών τους στόχων.

Αναλυτικά η δήλωση της κ. Γεννηματά
«Υπάρχει  ζήτημα Δημοκρατίας στον τόπο.
Ζήτημα που δημιουργεί η απροκάλυπτη προσπάθεια του κ.Tσίπρα και της Κυβέρνησης του να χειραγωγήσουν τη Δικαιοσύνη, να την υποτάξουν στην εξυπηρέτηση των κομματικών τους στόχων.
Γι’ αυτό και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων μιλά για θεσμική εκτροπή.
Δυστυχώς οι μεθοδεύσεις εντείνονται. Με ωμές καθεστωτικές αντιλήψεις και ενέργειες που παραπέμπουν σε παρακράτος. Οι επιθέσεις που γίνονται με την κάλυψη και καθοδήγηση του ίδιου του Πρωθυπουργού κατά δικαστικών λειτουργών, διευκολύνουν και το έργο της δεξιάς συνιστώσας της Κυβέρνησης, που εκτελεί το σχέδιο άλωσης της Δικαιοσύνης.
Το Κίνημα Αλλαγής είναι εδώ για να προασπίσει την ανεξαρτησία των δικαστικών λειτουργών, την Συνταγματική αρχή της διάκρισης των εξουσιών, την λειτουργία του κράτους Δικαίου.
Είμαστε εδώ για να εγγυηθούμε την ομαλή λειτουργία της Δημοκρατίας.
Να εγγυηθούμε τη διαφάνεια, τη λογοδοσία που δεν εξυπηρετούνται με αυτές τις μεθοδεύσεις και την ανεξαρτησία των δικαστικών λειτουργών.
Θα συγκρουστούμε ανοιχτά με όλους τους εκφραστές της θεσμικής εκτροπής

Δείτε Βίντεο με τις δηλώσεις της Φώφης Γεννηματά

Share.

Comments are closed.