Κίνημα Αλλαγής: Στην Αχαΐα θα είναι υποψήφιος ο Γιώργος Παπανδρέου

0

Μετά την Εύα Καϊλή, η οποία συμφώνησε με τη Φώφη Γεννηματά να είναι στο ευρωψηφοδέλτιο, έκλεισε και το θέμα του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και απομένει η συνάντηση Γεννηματά- Ανδρουλάκη για να κλείσει και αυτό το θέμα.
Αυτό δείχνει ότι φουλάρει τις μηχανές για πετύχει εκλογική ετοιμότητα το Κίνημα Αλλαγής. Μετά, λοιπόν, την οριστικοποίηση της υποψηφιότητας της Εύας Καϊλή για το Ευρωκοινοβούλιο θα ανακοινωθεί επίσημα και το όνομα του Γιώργου Παπανδρέου στο ψηφοδέλτιο Αχαΐας
Το 2019 θα έχει διπλό εκλογικό ενδιαφέρον για την οικογένεια του ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου, καθώς με το Κίνημα Αλλαγής θα είναι υποψήφιος για την Ευρωβουλή και ο Νίκος Παπανδρέου
Επόμενο θέμα που θα πρέπει να κλείσει είναι του Νίκου Ανδρουλάκη, ο οποίος ενδιαφέρεται για τον Βόρειο Τομέα της πρώην Β’ Αθηνών ή την Ευρωβουλή.
Η Χαριλάου Τρικούπη θα προτιμούσε να εκτεθεί στον Νότιο Τομέα ή στον Δυτικό, οπότε το θέμα θα κλείσει σε συνάντηση που θα έχει ο ευρωβουλευτής της Ελιάς με την πρόεδρο του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.
Μέχρι την ανακοίνωση των εκλογών θα μείνει ανοιχτό το ψηφοδέλτιο Επικρατείας, όπου διεκδικεί θέση ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος, για να εξασφαλιστεί η κοινοβουλευτική εκπροσώπηση της ΔΗΜΑΡ.  Πηγές της Χαριλάου Τρικούπη, όμως, επισημαίνουν ότι είναι πολύ δύσκολο να τοποθετηθεί επικεφαλής για δεύτερη συνεχόμενη φορά.

Share.

Comments are closed.