ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ – Γ. Μυλωνάκης: Ο κ. Σταθόπουλος στην Αγία Παρασκευή καταργεί τη λογική και βλάπτει σοβαρά τη δημοκρατία

0

«Η ανικανότητα της δημοτικής αρχής συνοδεύεται, δυστυχώς, από προκλητική ασέβεια στον διάλογο και τη λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Αλλάζουμε και υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Γιάννης Μυλωνάκης, με αφορμή τον προϋπολογισμό του Δήμου για το οικονομικό έτος 2019, που μέχρι χθες δεν είχε έρθει για συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο.
«Ο κ. Σταθόπουλος παραβίασε τον Νόμο που ορίζει ότι ο Προϋπολογισμός του Δήμου πρέπει να ψηφίζεται έως 15 Νοεμβρίου και δεν επέτρεψε τον διάλογο, αφού όρισε σύσκεψη για τον Προϋπολογισμό για σήμερα, 24 Δεκεμβρίου, μόλις τρεις ημέρες πριν τη συζήτησή του στο Δημοτικό Συμβούλιο» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Μυλωνάκης και συνεχίζει:
«Σαν να μην έφταναν αυτά, λίγες ώρες πριν τη σύσκεψη, δεν έχει στείλει στις δημοτικές παρατάξεις το σχέδιο του Προϋπολογισμού, ακυρώνοντας έτσι τη λειτουργία τους και τη δυνατότητά τους να συμβάλλουν, μετά από την απαραίτητη μελέτη, στη βελτίωσή του.
Ο κ. Σταθόπουλος ακυρώνει τη λογική, απαγορεύει τον διάλογο, περιφρονεί το Δημοτικό Συμβούλιο, πλήττει τη δημοκρατική λειτουργία του Δήμου μας.
Καταγγέλλουμε την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του κ. Σταθοπούλου.
Δηλώνουμε ότι δεν πρόκειται να νομιμοποιήσουμε με την παρουσία μας μία σύσκεψη – παρωδία.
Καλούμε, για ακόμα μία φορά, τους συμπολίτες μας να γίνουν πρωταγωνιστές της προσπάθειας για την Αλλαγή στην Αγία Παρασκευή.
Την Αλλαγή που αποτελεί αναγκαιότητα όχι μόνο για να μην χαθούν άλλα τέσσερα χρόνια για την πόλη μας, αλλά και για να λειτουργήσει ο Δήμος με άλλο ύφος και άλλο ήθος, με ουσιαστικό διάλογο, με σεβασμό στη Δημοκρατία
».

Share.

Comments are closed.