Οι διαιτητές δεν ξαναπιάνουν σφυρίχτρα – Στο αέρα και το Κύπελλο

0

Η Super League συνεδριάζει την Παρασκευή (28/12) για να ορίσει την 15η αγωνιστική, έχοντας μπροστά της το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με την αποχή των διαιτητών.
Η Nova με επιστολή που έστειλε θέλει η εξ αναβολής αγωνιστική να μην γίνει μεσοβδόμαδα ως εμβόλιμη αλλά να προηγηθεί της 16ης, στο τριήμερο 12-14 Ιανουαρίου.
Η ΕΠΟ από την πλευρά της στις 4 Ιανουαρίου έχει καλέσει τους διαιτητές και άλλους φορείς σε ευρεία σύσκεψη για το θέμα της βίας κατά των διαιτητών θέλοντας να βρει λύση.
Όλοι πιστεύουν ότι το πρωτάθλημα θα ξαναρχίσει όμως αυτό δεν είναι καθόλου βέβαιο.
Το κλίμα που υπάρχει στους διαιτητές και τους βοηθούς της Super League δεν δείχνει ότι με το γύρισμα του έτους θα ξαναπιάσουν τις σφυρίχτρες τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας Soccerplus αυτό που λένε οι διαιτητές είναι ότι θα θέσουν στη συνάντηση της 4ης Ιανουαρίου σειρά αιτημάτων και μόνο σε περίπτωση που αυτά ικανοποιηθούν θα συμφωνήσουν να ξαναμπούν στα γήπεδα.
Αυτή τη φορά, μάλιστα, η αποχή τους θα επεκταθεί και στους αγώνες Κυπέλλου που έχουν προγραμματιστεί στο πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.
Άλλωστε στην επιστολή τους προς την ΕΠΟ κάνουν λόγο για επ’ αόριστον αποχή.

Share.

Comments are closed.