Ο Πατούλης στηρίζει στο Μαρούσι τον Αμπατζόγλου και αδειάζει τη σύζυγό του Μαρίνα!

0

«Η υποψηφιότητα του Θόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007», σημείωσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης αδειάζοντας ουσιαστικά την σύζυγό του Μαρίνα Πατούλη, ένα 24ώρο μετά την ανακοίνωση της ότι πρόκειται να διεκδικήσει το Δήμο Αμαρουσίου.
Αυτό συνέβη διότι η υποψηφιότητα της Μαρίνας Πατούλης αποτελεί πλήγμα για τη στρατηγική του προέδρου της ΝΔ να μην επιτρέψει την διαιώνιση της οικογενειοκρατίας αλλά και για τον ίδιο τον σύζυγό της.

Ολόκληρη η ανάρτησή στο Facebook, του κ. Πατούλης
«Τα τελευταία δώδεκα χρόνια έγινε στο Μαρούσι ένα σημαντικό έργο, το οποίο πρέπει να συνεχιστεί και στο μέλλον.
Η υποψηφιότητα του Θεόδωρου Αμπατζόγλου είναι μια επιλογή που μπορεί να εγγυηθεί και την εκλογική νίκη στις εκλογές του προσεχούς Μαΐου, αλλά και τη συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησα στο Μαρούσι το 2007. 
Για το λόγο αυτό από την πρώτη στιγμή δήλωσα με ξεκάθαρο και κατηγορηματικό τρόπο ότι στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις, χωρίς αστερίσκους και υποσημειώσεις, την υποψηφιότητα του για το Δήμο Αμαρουσίου. 
Μαζί θα δώσουμε τη μάχη για τη νίκη στο Μαρούσι και στην Περιφέρεια Αττικής

Share.

Comments are closed.