Νίκος Φίλης: Ο Νίκος Παππάς πρέπει να δώσει περισσότερες εξηγήσεις για τον Μανώλη Πετσίτη

0

Σαν βοηθό του Νίκου Παππά θυμάται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Νίκος Φίλης το golden boy Μανώλη Πετσίτη, που χάρη στις γνωριμίες του με το σύστημα του ΣΥΡΙΖΑ, κατάφερε μέσα σε λίγο χρόνια να γίνει από υπάλληλος πιτσερίας με εισόδημα 4.000 ευρώ, μάνατζερ με εισοδήματα άνω των 200.000 ευρώ.
Αν και επιφυλακτικός με όσα δημοσιεύονται, ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό 104,6 δήλωσε ότι όσα διαβάζει είναι ενοχλητικά αλλά μένει να αποδειχθούν, ενώ σε νέα ερώτηση για το αν θα πρέπει ο Νίκος Παππάς να δώσει περισσότερες εξηγήσεις, απάντησε, ότι «στο βαθμό που αναφέρεται συγκεκριμένα “ναι” πρέπει να δώσει περισσότερες εξηγήσεις».
Τον Μανώλη Πετσίτη είπε ο Νίκος Φίλης τον γνώριζε ως «φιγούρα, δεν είχα προσωπικές σχέσεις, δεν έχω εικόνα, ήταν βοηθός του Νίκου Παππά».
Και μετά φρόντισε να διευκρινίσει: «Εάν αποδειχθούν, χρειάζονται εξηγήσεις όλα όσα έχουν γραφτεί». Συμπληρώνοντας ότι «φοβάται ότι γίνεται μια συζήτηση χωρίς να υπάρχουν στοιχεία και δεν θα ήθελε να δηλητηριαστεί η πολιτική σκηνή».

Share.

Comments are closed.