Αλεξάνδρα Σαγρή: Ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου στο Βόρειο Τομέα της Β Αθήνας με το Κίνημα Αλλαγής

0

Ήταν πριν 6 χρόνια περίπου, το 2012, που ξεκίνησα έναν αγώνα δύσκολο στη γεμάτη κοινωνικές αντιθέσεις κι αντιφάσεις εκλογική περιφέρεια της Β Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ, σε σκληρούς καιρούς για την παράταξή μας, σε αντίξοες συνθήκες!
Στο ταξίδι μου αυτό έγινα καλύτερη ως άνθρωπος, εξελίχθηκα επαγγελματικά και προσωπικά, γνώρισα ανθρώπους που ξεχώρισα, ανθρώπους οι οποίοι τιμούν την έννοια της πολιτικής, ανθρώπους από όλη την Αθήνα και όχι μόνο που με στήριξαν και τους ευχαριστώ.
Πολλές φορές δε θα σας κρύψω πως απογοητεύτηκα, πώς προβληματίστηκα από στάσεις, συμπεριφορές και καταστάσεις που διαδραματίζονταν στο χώρο μας, όμως συνέχιζα με πίστη ότι η δημοκρατική παράταξη είναι αναγκαία και πρέπει να ακουστεί.
Είναι βαθιά μου πεποίθηση πως η αλλαγή επέρχεται μόνο με την ενεργό συμμετοχή και δράση και με την αέναη προσπάθεια για την αναβάθμιση της ποιότητας της δημοκρατίας μας.
Είναι βαθιά μου πεποίθηση πως η πολιτική πρέπει να ξανακερδίσει την εμπιστοσύνη των πολιτών, είναι βαθιά μου πεποίθηση πως η ανανέωση είναι μείζονος σημασίας και η δημιουργική της συμπόρευση με την εμπειρία είναι απαραίτητη.
Πιστή λοιπόν στις αρχές μου, συνεχίζω αυτό το ταξίδι με συμμάχους την οικογένεια μου, τους φίλους μου και την υποστήριξη σας.
Στον αγώνα μου αυτό θα συμμετέχω στη Β Αθηνών σταθερά, στο Βόρειο Τομέα, καθώς μεγάλωσα στο Μαρούσι και εργάζομαι εκεί ως δασκάλα σε σχολεία του Αμαρουσίου.
Έχω να μοιραστώ την εμπειρία αυτή με εκλεκτούς συνυποψήφιους στους οποίους εύχομαι καλή μας επιτυχία.
Κανείς δεν περισσεύει, όλοι χρειαζόμαστε, όλοι πρέπει να δώσουμε τον αγώνα μας με ίσες ευκαιρίες.
Συνεχίζουμε το ταξίδι με χαμόγελο!

* Η Αλεξάνδρα Σαγρή είναι δασκάλα, μέλος γραμματείας τομέα Παιδείας ΠΑΣΟΚ

Προηγούμενα άρθρα

  1. Αλεξάνδρα Σαγρή*: Κίνημα Αλλαγής λοιπόν κι επισήμως…
  2. Αλεξάνδρα Σαγρή: Δεν ήταν τυχαίος ο θάνατος του παιδιού στο Μενίδι… Τυχαίο είναι που δεν έχουν σκοτωθεί τόσα χρόνια και άλλα παιδιά
  3. Αλεξάνδρα Σαγρή: Μετά τα γενέθλια τι;
Share.

Comments are closed.