Τεράστια πρόκριση για τον Ολυμπιακό – Στους 32 του Europa League

0
 

Η πρόκριση της ιστορίας του! Ο Ολυμπιακός ήθελε διαφορά δύο γκολ κόντρα στη μεγάλη Μίλαν και τα κατάφερε! Ακόμη κι όταν οι Ιταλοί μείωσαν, οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν στο 3-1 και βρέθηκαν θριαμβευτικά στους «32» του Europa League!

Αυτός ο Ολυμπιακός όλα τα μπορεί!!! Ένας συγκλονιστικός, τρομερός και ανεπανάληπτος Ολυμπιακός ‘γονάτισε’ το μεγαθήριο της Μίλαν στο.. φλεγόμενο Καραϊσκάκη με σκορ 3-1 και πήρε μία πανάξια, ιστορική και απόλυτα δίκαιη πρόκριση. Απίστευτος ο κόσμος των Πειραιωτών και μία μαγική βραδιά για όλον τον Πειραιά και μία από τις πιο μεγάλες επιτυχίες για τον σύλλογο και γενικά για ελληνική ομάδα.

Ο Ολυμπιακός με το 3-1 επί της Μίλαν στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” και πέρασε με το σπαθί του στους “32″ του Europa League.
Ευτυχώς αυτή τη φορά ο Ολυμπιακός δεν αδίκησε τον εαυτό του. Έπαιξε πολύ καλά και δεν πλήρωσε τις πολλές, αμέτρητες θα έλεγε κανείς, ευκαιρίες.
Μετά το στείρο 0-0 του πρώτου ημιχρόνου, οι “ερυθρόλευκοι” φόρτσαραν και πέτυχαν δύο γκολ μέσα σε εννιά λεπτά, στο 60′ με τον Σισέ και τον Σαπάτα (αυτογκόλ) στο 69′, πριν η Μίλαν επιστρέψει με το γκολ του Σαπάτα στο 72′.
Ο Ολυμπιακός χρειαζόταν ένα ακόμη γκολ καθώς χρειαζόταν νίκη με δύο γκολ διαφορά. Η μεγάλη ευκαιρία δόθηκε στον Φορτούνη στο 81′ ο οποίος δεν λάθεψε. Ευστόχησε στο πέναλτι και έγραψε το τελικό 3-1 μέσα σε αποθέωση. Η πρόκριση ήταν γεγονός!

Δείτε τα Highlights του αγώνα Ολυμπιακός – Μίλαν 3-1

Share.

Comments are closed.