Βασίλης Γιαννακόπουλος: Μετά από 25 χρόνια στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, μεταπηδά στην Περιφερειακή [Φωτο]

0

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη προεκλογική ουσιαστικά εκδήλωση του π. Δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Βασίλη Γιαννακόπουλου στο κατάμεστο αμφιθέατρο του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος. Σε αυτή την εκδήλωση ο Β. Γιαννακόπουλος παρουσίασε την ιδιότητα του υποψηφίου Περιφερειακού Συμβούλου για την Αττική στο Βόρειο Τομέα με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού.
Το συντονισμός της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πολίτης ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν μεταξύ άλλων:

  • ο π. υπουργός και βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ανδρέας Λοβέρδος,
  • ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, βουλευτής Επικρατείας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Θανάσης Θεοχαρόπουλος
  • ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Σγουρός,
  • ο Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος και άλλοι εκπρόσωποι και στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Με τη σειρά του ο Βασίλης Γιαννακόπουλος έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του ως Δημάρχου και υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής των πολιτών στα κοινά με διεκδικητικό πνεύμα απέναντι στο κεντρικό κράτος. Σημείωσε ότι υπάρχει ελπίδα και μέλλον, αρκεί να είμαστε συνεπείς και παρόντες. Υπογράμμισε την πρόταξη του “εμείς” αντί του “εγώ”. Αναφερόμενος στον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρό, με τον οποίο αποφάσισε να συστρατευτεί, είπε ότι πρόκειται για έναν έντιμο αγωνιστή και υπέροχο άνθρωπο με αξίες, ο οποίος ως Περιφερειάρχης στήριξε την Αγία Παρασκευή.
«Η αποτυχία της προετοιμασίας, είναι προετοιμασία της αποτυχίας» σημείωσε ο Βασίλης Γιαννακόπουλος υπογραμμίζοντας τη μεγάλη σημασία του προεκλογικού αγώνα εν όψει ενός νικηφόρου αποτελέσματος στις επερχόμενες εκλογές σημειώνοντας ότι η συμμετοχή είναι το κλειδί της επιτυχίας ενώ η αποχή το αντικλείδι της αποτυχίας.
Παρόντες στην εκδήλωση, μεταξύ των άλλων ήταν: ο τ. αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και νυν επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Συμμαχίας Ευθύνης Κώστας Κρητικίδης, ο τ. πρόεδρος του ΟΑΔΑΠ και νυν υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής με την παράταξη “Αλλάζουμε” Γιάννης Μυλωνάκης, ο Πρώην δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Βασίλης Ζορμπάς, ο τ. αντιδήμαρχος οικονομικών Γιάννης Γουργούλης και ο τ. πρόεδρος της ΔΗΠΕΑΠ, Χρήστος Μαντζανάς, ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, Γιάννης Λογοθέτης, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι, Γιώργος Οικονόμου (Νέα Αρχή) και Κώστας Τσιαμπάς (Όραμα), Γιώργος Θωμάς (Πόλη για να ζεις  – Χαλάνδρι), ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Αδαμόπουλος, ο αντιδήμαρχος περιβάλλοντος Γιάννης Σιδέρης, κ.α.

Δείτε φωτογραφικό υλικού του www.fourtounis.gr από την εκδήλωση

Share.

Comments are closed.