Το νέο βιβλίο του Κωστή Χατζηδάκη θα συμπαρουσιάσουν Κυρ. Μητσοτάκης – Στ. Θεοδωράκης

0

Το νέο βιβλίο του Κωστή Χατζηδάκη «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;», από τις εκδόσεις Παπαζήση, θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου στις 18.00, στο Ξενοδοχείο Wyndham Grand Hotel (Πλατεία Καραϊσκάκη – Στάση Μετρό Μεταξουργείο). 
Το βιβλίο θα παρουσιάσουν:

  • ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης,
  • ο Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης,
  • ο καθηγητής Οικονομικών του ΟΠΑ Γιώργος Παγουλάτος.
  • από τις εκδόσεις Παπαζήση ο διευθυντής της σειράς «Διεθνής και Ευρωπαϊκή Πολιτική» ο Σωτήρης Ντάλης.

Την συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Παύλος Τσίμας.
Το γεγονός της κοινής εμφάνισης του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και του προέδρου του Ποταμιού στην εκδήλωση σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το βιβλίο φέρει ένα σαφές πολιτικό μήνυμα, έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Σε μια στιγμή που πολλά ακούγονται, χωρίς να επαληθεύονται, για προεκλογική συνεργασία του Ποταμιού με τη ΝΔ και φυσικά είναι βέβαιον ότι η αξιωματική αντιπολίτευση φλερτάρει με βουλευτές του Ποταμιού.
Το «Μεταρρυθμίσεων Ανάβασις. Ευρωπαίοι εξ ανάγκης ή εκ πεποιθήσεως;» είναι η ματιά του Κωστή Χατζηδάκη στα πολιτικά πράγματα της πατρίδας μας από τότε που ασχολήθηκε με την πολιτική. Είναι μία επισκόπηση της πορείας της χώρας από την πλευρά των μεταρρυθμίσεων. Είναι το προσωπικό «παρατηρητήριο μεταρρυθμίσεων» στην Ελλάδα του Κωστή Χατζηδάκη, από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 και μετά. Συνδεδεμένο με τις προσωπικές μαρτυρίες του και την προσωπική συμμετοχή του είτε στην Ευρωβουλή είτε ως υπουργός στις κυβερνήσεις Καραμανλή και Σαμαρά.

Share.

Comments are closed.