Παρουσιάστηκε το δεύτερο βιβλίο του παπά Σταύρου Τρικαλιώτη με τίτλο «Δωμάτιο με θέα»

0

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2018, ώρα 7 μ.μ., στο «Θεατράκι» του 2ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής έγινε από τις εκδόσεις «Γρηγόρη» η επίσημη παρουσίαση του δεύτερου βιβλίου του παπά Σταύρου Τρικαλιώτη με τον τίτλο «Δωμάτιο με θέα».
Για το βιβλίο μίλησαν οι:

  • Γιάννης Ζανής, επιμελητής και εκπρόσωπος των εκδόσεων Γρηγόρης»,
  • Λυκούργος Μαρκούδης, διευθυντής προγράμματος του Ρ/Σ Πειραιά,
  • ο Αρχιμανδρίτης Σαράντης Σαράντος, Θεολόγος- φιλόλογος και Πρόεδρος της Εστίας Πατερικών Μελετών κ.α.

Το συντονισμό έκανε η φιλόλογος Κοραλία Τρικαλιώτη, κόρη του συγγραφέα.
Παρευρέθησαν εκπρόσωποι της εκκλησίας, καθώς και πολλοί επώνυμοι της Αγίας Παρασκευής, μεταξύ των οποίων: ο Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος, οαντιδήμαρχος Γιάννης Σιδέρης, ο πρώην Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος, οπρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπάς,  ο υποψήφιος Δήμαρχος Γ. Οικονόμου, τη δημοτική Σύμβουλο και πρόεδρο Β/Ν Σταθμών Μαργαρίτα Καβρουδάκη, ο Πρόεδρο των Κρητών Αγίας Παρασκευής Μάκης Κρασανάκης, ο πρόεδρος Π.Σ. Πευκακίων Στέφανος Μπακογιάννης, τον πρ. πρόεδρο ΠΑΟΔΑΠ Βασίλη Σάρκουλα κ.α.
Ο παπα-Σταύρος Τρικαλιώτης με τη δεύτερη ιδιότητά του, αυτή του λογοτέχνη, κάνει ένα ακόμα βήμα με αυτό του το συγγραφικό του έργο.
Τούτη τη φορά εξωτερικεύει  με επιτυχία τον ψυχικό του κόσμο, τις σκέψεις, τα οράματα και τις αντιλήψεις του με τα διηγήματά του που περιλαμβάνονται στο βιβλίο του «Δωμάτιο με θέα»
Το νέο βιβλίο είναι ένα κομψό, καλοτυπωμένο βιβλίο με διηγήματα, που κρατούν ευχάριστη συντροφιά στον αναγνώστη οπουδήποτε βρεθεί. Η γλώσσα είναι, απλή, δουλεμένη, ακριβής και συνοπτική. Κάνει το λόγο να ρέει αβίαστα και να εξασφαλίζει ένα ευχάριστο ανάγνωσμα.

Share.

Comments are closed.