Πεζοδρομιακού χαρακτήρα επίθεση από Πολλάκη σε πρώην πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων στο ΚΕΕΛΠΝΟ

0

Την άγρια και προσβλητική επίθεση του Παύλου Πολάκη δέχθηκε σήμερα ο Σταμάτης Πουλής. Ο κ. Πουλής είναι ένας εκ των απολυθέντων υπαλλήλων του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ) και πρώην πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων.
Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, όπως το συνηθίζει άλλβστε, μέσω των sodial media με εκφράσεις πεζοδρομιακού χαρακτήρα, που μόνο αριστερά δεν θυμίζουν, όπως «σκάσε» και «τσογλάνι» αναφέρεται στον κ.Πουλή, από το οποίο ζητά: «Πες τι έχεις κλέψει μόνος σου, μαζί με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια», ενώ τον καλεί να φέρει χρήματα πίσω.

Ο Παύλος Πολάκης γράφει αναλυτικά στο Facebook
«Πουλη, ΣΚΑΣΕ όσο ειναι καιρός. Πες τι εχεις κλέψει μόνος σου,μαζι με τη γυναίκα σου και το γαμπρό σου μπας και γλυτώσεις τα ισόβια. Πες και γι αυτούς που τους εκανες τις δουλειές ,απο που έπαιρνες εντολές φέρε και τα χρηματα πισω μόνος σου μπας και βγεις στα δέκα χρόνια. Αιντε τσογλανι, επειδή σου δίνουν βήμα τα βοθροκαναλα που ταΐζατε και επειδή εχεις βαλει κάποιους πρώην δικαστικούς ως δικηγόρους νομίζεις πως θα γλυτώσεις (Εσυ και το αφεντικό σου)».

Share.

Comments are closed.