Μήνυμα από Ιερώνυμο προς Τσίπρα : Δεν θα γίνει τίποτε αν δεν το δεχτεί η Σύνοδος, η Ιεραρχία, η Πολιτεία

0

Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, κατά τη συνάντησή του με την υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Παπακώστα , τόνισε ότι η Ιεραρχία δε θέλει «με τίποτε να χάσουν τα δικαιώματά τους» οι εφημέριοι.
Η άποψη ότι «δε θα γίνει τίποτε αν αν δεν το δεχτεί η Σύνοδος, η Ιεραρχία, η Πολιτεία», που εξέφρασε ο αρχιεπίσκοπος αναφερόμενος στο ζήτημα της πολυσυζητημένης συμφωνίας μεταξύ Εκκλησίας και κυβέρνησης, ουσιαστικά ήταν ένα μήνυμα προς τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα.
«Δεν θα γίνει τίποτε αν δεν συναινέσουν οι εφημέριοι, δεν θέλουμε με τίποτε να χάσουν τα δικαιώματά τους. Δεν θα γίνει τίποτε αν δεν το δεχτεί η Σύνοδος, η Ιεραρχία, η Πολιτεία», τόνισε ο αρχιεπίσκοπος, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.
Η κ. Παπακώστα επισκέφτηκε σήμερα το πρωί την Αρχιεπισκοπή Αθηνών προκειμένου να καταθέσει στον Προκαθήμενο της Ελλαδικής Εκκλησίας τις προτάσεις της για την αναθεώρηση του Συντάγματος
«Χαιρέτισα την έναρξη του διαλόγου, ώστε να λυθούν ζητήματα που μας απασχολούν σχεδόν έναν αιώνα. Μπορούμε να συμπορευτούμε με διακριτούς ρόλους σεβόμενοι ο ένας τον ρόλο του άλλου», δήλωσε η κ. Παπακώστα.

Share.

Comments are closed.

WordPress Πρόσθετο Cookie από το Real Cookie Banner