Ευχαριστήρια επιστολή του αιρετού στο ΚΥΣΠΕ Ν. Φασφαλή

0

«Η ψήφος εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου αποτελεί για μένα δέσμευση» αναφέρει μεταξύ των άλλων ο επανεκλεγείς αιρετός των εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας στο ΚΥΣΠΕ Νίκος Φασφαλής σε επιστολή του που δημοσιοποίησε.

Αναλυτικά η επιστολή του Νίκου Φασφαλή
«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Με μοναδικά κίνητρα την αγάπη μου στον Κλάδο και τη θέλησή μου να συνεχίζω να αγωνίζομαι και να διεκδικώ λύσεις για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η εκπαίδευση και προσωπικά ο καθένας και η καθεμιά από εσάς ξεχωριστά, ζήτησα την ψήφο σας.
Θέλω, λοιπόν, να σας ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου όλες και όλους που εμπιστευτήκατε ακόμη μια φορά τις θέσεις της Δημοκρατικής Συνεργασίας, την αγωνιστικότητά της και την προσφορά της στον Κλάδο και εμένα προσωπικά και ανανεώσατε την εμπιστοσύνη σας με την ψήφο σας στο πρόσωπό μου και με εκλέξατε στη θέση προσφοράς του Αιρετού του ΚΥΣΠΕ.
Θέλω, επίσης, να ευχαριστήσω όλες και όλους για τη συμμετοχή σας όχι μόνο στις διαδικασίες των εκλογών αλλά και στο διάλογο που αναπτύχθηκε μεταξύ μας όλο το προηγούμενο διάστημα στις σχολικές μονάδες που  επισκέφτηκα σε όλη τη χώρα και αφορούσε το όραμά μας για το Σχολείο που θέλουμε και αξίζει στα παιδιά μας. 
Η ψήφος εμπιστοσύνης σας στο πρόσωπό μου αποτελεί για μένα δέσμευση:

  • Ότι θα συνεχίσω με τον ίδιο ζήλο και μαχητικότητα, όπως έκανα χρόνια τώρα να υπερασπίζομαι τα οράματα του Κλάδου και τα δικαιώματα όλων σας!
  • Ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για να πάρει σάρκα και οστά το ΕΜΕΙΣ γιατί σε αυτές τις δύσκολες εποχές που βιώνουμε οφείλουμε να αφήσουμε στην άκρη ότι μας χωρίζει και να κρατήσουμε αυτά που μας ΕΝΩΝΟΥΝ!
  • Ότι θα είμαι ΑΙΡΕΤΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ!

Με συναδελφικούς και αγωνιστικούς χαιρετισμούς
ο Αιρετός σας στο ΚΥΣΠΕ
Φασφαλής Νίκος
»

Share.

Comments are closed.