Βαγγέλης Μαλέσιος*: Επιτέλους….

0

Πρόθυμος να βοηθήσει το έργο των αρμοδων αρχών δηλώνει ο πρώην υφυπουργός του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Μαλέσιος με αφορμή το άνοιγμα των τραπεζικών του λογαριασμών στο πλαίσιο δικαστικής έρευνας για την προμήθεια του συστήματος ασφαλείας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004. Ο κ. Μαλέσιος που είχε παραιτηθεί από τη θέση του υφυπουργού Δημόσιας Τάξης μετά από δημοσίευμα της Αυριανής του Κουρή
Με μια ανάρτησή του στο facebook κ.Μαλέσιος δηλώνει τώρα ότι το άνοιγμα των λογαριασμών του είναι ευκαιρία για να αποκατασταθεί η προσωπική τιμή και υπόληψή του.

Το πλήρες κείμενο της ανάρτησης του κ.Μαλέσιου
«Πληροφορήθηκα σήμερα, πως η Αρμόδια Αρχή ζήτησε το άνοιγμα των Τραπεζικών λογαριασμών εμένα και της συζύγου μου, προφανώς στα πλαίσια έρευνας που γίνεται για τον διαγωνισμό του συστήματος C4I της ασφάλειας των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.
Πέραν από τις όποιες πολιτικές σκοπιμότητες εξυπηρετεί η επανεμπλοκή του ονόματός μου στην υπόθεση αυτή, θεωρώ ότι το άνοιγμα των λογαριασμών μου είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να αποκατασταθεί μέσα από τα πορίσματα και τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης και των Αρμοδίων Αρχών η προσωπική μου τιμή και υπόληψη, που βάναυσα είχαν πληγεί από τις άδικες και συκοφαντικές επιθέσεις που είχα στο παρελθόν δεχτεί από την εφημερίδα ΑΥΡΙΑΝΗ και τον εκδότη της Γιώργο Κουρή. .
Για να λάμψει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μετά από 15 χρόνια η αλήθεια και να διαλυθεί κάθε άδικη υποψία για το πρόσωπό μου.
Η ζωή μου ως πολιτικός και ως γιατρός υπήρξε πάντα έντιμη,καθαρή και διάφανη.Μακριά από μίζες ή φακελάκια.
Το ίδιο και η διαδρομή της οικογένειάς μου.
Γι αυτό όχι μόνο δεν θα φέρω προσκόμματα,αλλά αντίθετα θα βοηθήσω,αν χρειαστεί,το έργο των Αρμοδίων Αρχών

* Ο Βαγγέλης Μαλέσιος υπήρξε βουλευτής  και υφυπουργός δημοσίας τάξης του ΠΑΣΟΚ

Δείτε τα  2 προηγούμενα άρθρα του Βαγγέλη Μαλέσιου

Share.

Comments are closed.