Ξεκινά η Euroleague πειθαρχική διαδικασία για Παναθηναϊκό λόγω επίθεσης Γιαννακόπουλου στους διαιτητές

0

H Euroleague θα ξεκινήσει πειθαρχική διαδικασία για αυτά που γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ -Ολυμπιακός από τους διαιτητές της αναμέτρησης. Άρα το ντέρμπι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ με τον Ολυμπιακό είχε και… τρίτο ημίχρονο.
Αυτεπάγγελτα μετά από το συμπληρωμένο φύλλο αγώνα,  στο οποίο οι διαιτητές αναφέρουν υβριστική συμπεριφορά και πρωτοφανείς καταγγελίες περί στοιχηματισμού, η διοργανώτρια αρχή ξεκινά τηνπειθαρχική διαδικασία.
Πλέον έχει σταλεί στον δικαστή και αυτός θα κρίνει την υπόθεση που έχει προκύψει από το ντέρμπι της.
Διαιτητές: Ο κ. Γιαννακόπουλος μας κατηγόρησε για στοιχηματισμό
Το φύλλο αγώνα γράφει για υβριστική συμπεριφορά θεατών στα court seats του ΟΑΚΑ προς τους διαιτητές και αναφέρει ατάκα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για στοιχηματισμό των διαιτητών.

Οι διαιτητές αναφέρουν τα εξής:

  • Κατά την διάρκεια του δεύτερου δεκαλέπτου της αναμέτρησης, τουλάχιστον τρία άτομα, τα οποία κάθονταν στις μπροστινές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο, στην απέναντι πλευρά από τους πάγκους, έβριζαν τους διαιτητές αρκετές φορές λέγοντας «FUCK YOU, WE FUCK YOUR MOTHER». Tην ίδια στιγμή σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους, κάνοντας άσεμνες χειρονομίες.
  • Στο τέλος του πρώτου δεκαλέπτου με 21” να μένουν για τη λήξη, χρησιμοποιήθηκε λέιζερ σε πρόσωπο παίκτη της φιλοξενούμενης ομάδας.
  • Όταν ολοκληρώθηκε το δεύτερο δεκάλεπτο, ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού κ. Γιαννακόπουλος περίμενε μέσα και μας είπε, «τα ξέρουμε όλα, πολλές φορές, ξέρουμε πως έχετε παίξει 20000 ο Ιταλός και 20000 ο Πολωνός. Μόνο ο Ισπανός είναι δίκαιος. Θα στείλουμε τα πάντα στον Μπερτομέου και τον Στόουκς».
  • Ακολούθως σημειώνουν τις δύο τεχνικές ποινές ενώ τονίζουν πως δεν έγινε ντόπινγκ κοντρόλ.
Share.

Comments are closed.