Οικογένεια Κατσίφα προς ΕΛΑΣ: Το παιδί μας απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για την εμπορία κάνναβης

0

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί από την πλευρά της οικογένειας του 35χρονου ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, που δολοφονήθηκε ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου στους Βουλιαράτες από άνδρες των Ειδικών Δυνάμεων της αλβανικής αστυνομίας, οι πληροφορίες που «διέρρευσε» η Ελληνική Αστυνομία μέσω του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, για εμπλοκή του θύματος σε εμπορία κάνναβης πριν από δέκα χρόνια.
Σύμφωνα με δήλωση του δικηγόρου της οικογένειας, Κωνσταντίνου Γιοβανόπουλου, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας κατά την ακροαματική διαδικασία απαλλάχθηκε πανηγυρικά από κάθε κατηγορία.
Ερωτηματικά δημιουργεί η κίνηση της ΕΛΑΣ να διαρρεύσει τις συγκεκριμένες πληροφορίες, που προσβάλλουν βάναυσα τη μνήμη του νεκρού, «ρίχνοντας νερό στον μύλο» της αλβανικής προπαγάνδας, η οποία επιχειρεί μεθοδικά να παρουσιάσει το θύμα ως «Greek extremist» που διατηρεί σχέσεις με την Χρυσή Αυγή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του 35χρονου ομογενή επιφυλάσσεται να κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου για τη «διαρροή» της συγκεκριμένης είδησης, που προσβάλλει όχι μόνο τη μνήμη του νεκρού, αλλά και την ελληνική μειονότητα στην Αλβανία.

Κατέθεσαν στις ελληνικές Αρχές οι γονείς του Κατσίφα – Μυστήριο τι απέγινε το κινητό του
Κατάθεση στην ελληνική αστυνομία
έδωσαν οι γονείς του 35χρονο ομογενή Κωνσταντίνου Κατσίφα, αφού το βράδυ της Δευτέρας πέρασαν κάτω από άκρα μυστικότητα στην χώρα μας.

Σύμφωνα με το «Έθνος», οι γονείς του Κωνσταντίνου έδωσαν κατάθεση στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διατάξει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, Αργύρης Δημόπουλος.  
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γονείς του 35χρονου ομογενούς επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο συγγενικού τους προσώπου και μετέβησαν στην Κακαβιά.
Οι γονείς του 35χρονου κατέθεσαν ότι ο γιος τους είχε διπλή υπηκοότητα και ότι ήταν εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ενώ για το περιστατικό δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν κάτι, καθώς δεν ήταν παρόντες.
Αυτό που παραμένει μυστήριο είναι το τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, το οποίο δεν έχει ακόμα βρεθεί, χωρίς να αποκλείεται να έχει κατασχεθεί από τις αλβανικές αστυνομικές Αρχές.
Οι γονείς του και οι αδελφές του έχουν κάνει νομικές ενέργειες προς την Εισαγγελία Τιράνων να τους παραδοθεί, αν βρίσκεται στον φάκελο της σχετικής δικογραφίας.

Share.

Comments are closed.